Rezervoare de acvacultură

Detalii acvariu și accesorii Tipul acvariului și acvariului: Acvariu Caracteristică: Eco-friendly Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: Acryl Număr model: MR221 acvacultură: pește Abilitatea de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: 100 Ton / Ambalare & Livrare Ambalare ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvarii & Accesorii

Tipul de acvariu și accesoriu: acvariile

Caracteristică: Eco-Friendly

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: Acryl

Număr model: MR221

acvacultură: pește


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 100 tone / tone pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn

Port: Shanghai


Rezervor de acvacultură

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: cisterne de acvacultură, China, furnizori, producători, fabrică, personalizate, ieftine, proiect, preț scăzut, calitate înaltă

Anchetă

You Might Also Like