Acvariul eliptic

Acvariul eliptic

Detalii acvariu & Accesorii Acvariu & Accesorii Tip: Acvarii Caracteristică: Eco-Friendly Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Model: MR Material: Acrilic / pmma Culoare: Abilitatea de aprovizionare a aprovizionării: 35000 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Acvarii & Accesorii

Tipul de acvariu și accesoriu: acvariile

Caracteristică: Eco-Friendly

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR

Material: acril / PMMA

Culoare: colorat

Dimensiune: în funcție de cerințele dvs.


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 35000 tone / tone pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn sau cadru de fier

Port: Shanghai


Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În producția de foi acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de calitate superioară (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: elicopter acvariu, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizat, ieftin, proiect, pret redus, calitate inalta

Anchetă

You Might Also Like