Rezervor de meduze

Rezervor de meduze

Rapid detalii tip: acvarii & accesorii acvariu & accesorii tip: acvarii caracteristică: Eco-Friendly loc de originea: Zhejiang, China (continentală) Brand numele: MIPULAI număr Model: MR Material: acril / pmma culoare: Dimensiune colorat: conform dumneavoastră cerințele de aprovizionare capacitatea de aprovizionare capacitatea: 35000...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Tip: acvarii & accesorii

Tip: acvarii acvariu & accesorii

Caracteristica: Eco-prietenos

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume de marcă: MIPULAI

Număr model: MR

Material: acril / pmma

Culoare: colorat

Dimensiune: în funcţie de cerinţele dumneavoastră


Capacitatea de aprovizionare

Capacitatea: 35000 tone de aprovizionare / tone pe lună


Ambalaje & livrare

Detalii ambalare: cutie din lemn sau fier cadru

Port: Shanghai

Conduce timp: expediate în 15 zile de la plata


Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. produse


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn

20181017_172441_313(001).jpg


Anchetă