Tava pentru fructe acrilice

Tava pentru fructe acrilice

Detalii rapid Tip de vesela: Vesela si placi Material: Plastic Plastic Tipul: Acrylic Certificare: CE / EU, SGS Caracteristică: Eco-Friendly Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand name: MIPULAI Model Numar: MR Fruit Tava: Abilitatea de aprovizionare Abilitatea de aprovizionare: 100000 set / seturi pe lună N / A ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip de tacâmuri: vase și farfurii

Material: plastic

Tip plastic: acril

Certificare: CE / UE, SGS

Caracteristică: Eco-Friendly

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR

Tava de fructe: tava de fructe


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 100000 set / seturi pe lună N / A


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie de carton

Port: Shanghai


Tava de fructe

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În producția de foi acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de calitate superioară (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Anchetă