Rama foto din acril

Rapid detalii Material: acril dimensiuni: custom loc de originea: Zhejiang, China (continentală) Brand numele: Huamao Model număr: MR773 utilizare: Decorative de aprovizionare capacitatea de aprovizionare capacitatea: 10000 Set/seturi per lună ambalaj & livrare ambalaje detalii: Standard de export cutie/lemn caz bazate pe forma de...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Material: acril

Dimensiune: particularizat

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume de marcă: Huamao

Număr model: MR773

Utilizare: Decorative


Capacitatea de aprovizionare

Capacitate: 10000 Set/seturi pe lună de aprovizionare


Ambalaje & livrare

Ambalaje detalii: Standard export lemn/carton caz bazate pe forma produsului

Port: Shanghai

Duce de timp: în funcţie de ordinea


Rama foto din acril

Caracteristici:

1. ridicat nivelul de transparenţă (peste 93 %)

2. scurtă plumb timp la un pret rezonabil

3. clienţii design, culori, dimensiune sunt binevenite

4. OEM de servicii sunt acceptate


Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. produse inclusiv chrismas minge cuşcă


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: Rama foto acrilice, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate, ieftine, proiect, preţ scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like