Acrylic lectern pentru teatre

Acrylic lectern pentru teatre

Detalii rapid Tipul: Mobilier școlar Utilizare generală: Mobilier comercial Material: Plastic Dimensiune: personaliza Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MR Model: MR118 mobilier acrilic: Lectern acrilic pentru teatre Abilitatea de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: Seturi pe lună Ambalare & ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Tip: Mobilier școlar

Utilizare generală: mobilier comercial

Material: plastic

Dimensiune: personalizați

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MR

Număr model: MR118

mobilier acrilic: Lectern acrilic pentru teatre


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 500 seturi / seturi pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cutie de carton standard / cutie din lemn pe baza formei produsului

Port: Shanghai


Acrilică pentru teatre

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: cantină acrilică pentru teatre, China, furnizori, producători, fabrică, personalizat, ieftin, proiect, preț scăzut, calitate înaltă

Anchetă

You Might Also Like