Placă acrilică pentru baie

Placă acrilică pentru baie

Detalii rapide Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Număr model: MR891 Stilul cadrului: Grosimea sticlei fără rama: 10mm Stil deschis: Alunecare baie: acrilice Capacitate de aprovizionare Capacitate de aprovizionare: 10000 Set / Seturi lunar Ambalare & livrare Detalii ambalare: Carton Box ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR891

Stilul cadrului: fără cadre

Grosimea sticlei: 10mm

Stil deschis: culisant

baie: foaie acrilică


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 10000 set / seturi pe lună


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: cutie de carton

Port: Shanghai

Timp de plumb: 15 zile


Foi acrilice pentru baie

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: foaie acrilic pentru baie, China, furnizori, producatori, fabrici, personalizate, ieftine, proiect, pret redus, calitate inalta,

Anchetă

You Might Also Like