Apartament Sunshine acrilice

Rapid detalii loc de originea: Zhejiang, China (continentală) Brand numele: mipulai Model număr: MR144 mare soare apartament: constructii tip: gradina sere cadru finisare: pulbere filmate cadru Material: Plastic caracteristică: ușor de asamblat, Eco Friendly Presiune tip: acrilice din plastic tratat lemnul...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume de marcă: mipulai

Număr model: MR144

Apartament mare soare: constructii

Tip de gradina: sere

Cadru de finisare: acoperit cu pulbere

Cadru Material: Plastic

Caracteristica: ușor de asamblat, Eco Friendly

Tip: acrilice din plastic

Presiune tratate din lemn tip: tratat termic


Capacitatea de aprovizionare

Capacitate: 12000 tone de aprovizionare / tone / an


Ambalaje & livrare

Ambalarea caz detalii: cutie de carton, în afara cu cadru de fier

Port: Shanghai


Apartament mare de soare

Noi de aprovizionare

1. exprimate acrilic foaie/PMMA panou

2. acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. produse


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda Plastic Co, Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.


Anchetă