3 sfaturi majore pentru întreținerea produselor acrilice

- Oct 12, 2019-

Cred că prietenii care au folosit produse acrilice știu că produsele acrilice au rezistență la coroziune și la temperaturi ridicate, iar transparența ridicată este apreciată de profesioniști drept „mama cristalului”; atunci, știți despre întreținerea produselor acrilice. ? Când vine vorba de întreținere, cu siguranță există multe persoane care se gândesc la o parte din întreținerea pe care am făcut-o în viața noastră de zi cu zi. Poate veți avea întrebări: ce are asta cu noi înșine? Următoarele întrebări vin.

Cred că toată lumea ar trebui să înțeleagă că totul din lume are o viață lungă. În lucruri bune, dacă nu o mențineți, vă veți pierde gloria inițială mult timp. Deci, înainte ca problema să apară, noi este mai bine să facem lucrările de prevenire înainte de timp, să' s-o împărtășim cu toată lumea:

Primul punct:
Prima este curățarea produselor acrilice; întrucât transmitența produselor acrilice este în general peste 92%, pentru a-și menține strălucirea inițială, trebuie să folosim agenți de curățare speciali atunci când curățați, să acordați atenție concentrației nu este prea mare; Deoarece concentrația este prea mare, în timp, suprafața stratului acrilic își va pierde strălucirea. Prin urmare, cea mai bună metodă este utilizarea apei cu săpun cu o concentrație de aproximativ 1% ca curățare, ceea ce poate economisi bani și economisi culoarea acrilică. Schimbă, ucide două păsări cu o piatră.

Al doilea punct:
Întreținerea temperaturii produselor acrilice; deși produsele acrilice au o rezistență puternică la temperatură ridicată, dar nu o pun într-un loc fierbinte mult timp și o locație relativ rece; deoarece materialele acrilice într-un astfel de mediu supraîncărcat După aceea, acestea vor fi grav deteriorate, astfel încât expansiunea termică și contracția este rezultatul, astfel încât cea mai bună temperatură trebuie menținută la 80% -90%.

Al treilea punct:
Locația de depozitare a produselor acrilice; toată lumea ar trebui să știe că are anumite avantaje și dezavantaje, cum ar fi solvenții organici, care sunt materialele de fază ale produselor acrilice; deoarece, acrilul este un produs chimic numit polimetil metacrilat Realizat, deoarece ambele conțin o anumită compoziție chimică, dacă sunt adesea reunite, va face ca cele două să fie compatibile, iar deteriorarea produselor acrilice este foarte mare; prin urmare, este necesar să se evite contactul cu produse acrilice Astfel de produse.