Un simț comun al fundului de nisip al acvariului, alegerea nisipului și punctele cheie de utilizare

- Apr 22, 2019-

Nisipul de jos al acvariului poate contribui la echilibrul ecologic al calității apei, dar există opinii diferite cu privire la alegerea nisipului de fund. Este bine să alegeți puncte fine sau nisip grosier. Este mai bine să folosiți nisip de siliciu sau pământ negru? Unii oameni cred că este mai bine să alegi un nisip ușor mai fin. Dar nisip prea fin. În plus față de curățare nu este ușor, este ușor de blocat. Să învățăm despre cunoștințele comune despre nisipul de jos.

Mai întâi, alegeți factorul de examinare a nisipului de fund

1, ia în considerare tipul de piscicultură

Familia crapului este drăguță și efectuează o funcție foarte utilă în acvariu. Se hrănesc cu ceva în interiorul și în exteriorul stratului inferior. Dacă aceste lucruri nu sunt îndepărtate, ele pot să putrezească și să nu conducă la acvariu.

2, reproducere prea dură și nefavorabilă

Pietrele ascuțite, cu muchii ascuțite, nu există în locurile lor de reproducere naturale. Pe straturi de gresie prea gros, ele pot deteriora tentaculele lor sensibile la gust, ceea ce la rândul lor poate duce la incapacitatea lor de a mânca și de a muri.

3, luați în considerare viitoarea întreținere

Nisipul din fundul acvariului nu trebuie să fie prea gros. Este mai bine să alegeți un nisip ușor fin. Dar nisipul prea subțire și prea fin nu va face ca partea de jos a liniei de acvariu să blocheze. Conform experienței, diametrul nisipului de fund trebuie să fie de cel puțin 1 cm, astfel încât să nu poată fi blocat.

4, diametrul nu este mai mare de 4 cm

Gresia din fundul acvariului trebuie să fie cât se poate de fină. Nu este acceptabilă o nisip fin inferior (adică un diametru mai mare de 4 cm). Deoarece reziduurile sunt ușor depozitate între pietrele prețioase, acestea sunt apoi defalcate de bacterii. Dacă stratul inferior este un nisip fin, reziduurile se vor lăsa așezate pe patul de nisip și apoi vor fi ușor absorbite atunci când apa va fi schimbată data viitoare.

5, diametrul este mai mic de 1 cm

Stratul inferior nu ar trebui să fie, de asemenea, prea fin, deoarece acest lucru poate cauza ciclul de apă necesar pentru a se colapsa complet. Pentru o lungă perioadă de timp, când reziduurile sunt mici într-o anumită măsură, circulația apei din stratul inferior este de fapt blocată, formând un strat fin de ciment. Din acest motiv, atâta timp cât diametrul pietrișului sau pietrisului este mai mic de 1 cm, nu trebuie luat în considerare.

În al doilea rând, nisipul folosit în nisipul de jos este bun? Pământ încă neagră?

1, alegeți avantajele solului negru

Pământul negru în sine este format prin turnare la temperaturi ridicate și sub presiune înaltă. Acesta conține surse de nutrienți, cum ar fi îngrășăminte și elemente minerale. Ea are efect de tamponare asupra îngrășămintelor lichide adăugate în exterior și îngrășămintelor rădăcinoase. Nu trebuie să fie curățată prin reducerea acidului. Înființarea cilindrului de acvariu salvează majoritatea pașilor. Foarte favorizat de jucători.

2, alege atenția solului negru

Solul negru are un anumit efect, atâta timp cât evită sol negru neclar și sol fals; nu ar trebui să fie o problemă mare dacă alegeți marca pe care ați văzut întotdeauna cât mai mult posibil. De obicei, vă voi sugera să determinați utilizarea solului negru. , apoi definiți intervalul de prețuri.

3. Alegeți solul grosier sau solul fin

Se recomandă utilizarea pe amenajare a teritoriului. Se recomandă utilizarea solului grosier. În partea din față pot fi utilizate soluri fine. Scopul este de a planta gazon. Este ușor să crești gazon, dar dacă nu aveți un buget pentru a cumpăra 2 pachete de sol, se recomandă să cumpărați pământ grosier. Pe de o parte, este ieftin. Pe de altă parte, se preferă scurgerea.

4, solul negru are, de asemenea, deficiențe

Solul negru are cea mai rapidă și cea mai puternică eliberare de apă și îngrășământ. În acest moment, este necesar să se controleze lumina și să se consolideze schimbul de apă pentru a evita algarea de alge. Costul solului negru este ridicat. Se recomandă planificarea peisajului sau a configurației și apoi folosirea din nou a apei. Odată folosit, nu va distruge interesul de a monta cilindrul.

În al treilea rând, conceptul de bază a metodei de filtrare a rezervorului de pește

1. Pregătiți mai întâi bariera de fund sau fundul gâtului care are dimensiuni similare cu cele ale acvariului. (Suprafața inferioară a gâtului poate fi tăiată cu un fierăstrău mic pentru a face ca apa să intre doar în spațiu).

2. Instalați mai întâi capcana inferioară sau gâtul inferior în acvariu, apoi conectați un gât drept și conectați pompa submersibilă la partea superioară a gâtului drept.

3. Nisipul coral poate fi apoi adăugat ca pat de filtru biologic cu o grosime de aproximativ 7 cm până la 8 cm. Nisipul de coral de cel mult 3 mm poate fi utilizat complet, sau nisipul de nisip coral este folosit ca jumătatea inferioară a stratului și nu se utilizează nisip de coral de cel mult 3 mm ca tip de jumătate superioară de strat și o placă de nisip este utilizată ca partiție in mijloc.

4. După adăugarea apei, bacteriile nitrificatoare trebuie cultivate în patul de nisip. După ce bacteriile nitrificatoare sunt cultivate cu succes, patul de nisip este un pat biologic de filtrare.

În al patrulea rând, partea de jos a rezervorului de pește de filtrare a fluxului de nisip

1. Mod de curgere în jos

În modul de curgere descendentă, apa din acvariu este pompată forțat în patul de nisip, iar apa este pompată înapoi în acvariu printr-o pompă submersibilă prin intermediul unei capcane de nisip sau a gâtului de fund sub patul de nisip. Deoarece patul de nisip a fost cultivat cu bacterii nitrificatoare utile, substanțele nocive din apă vor fi descompuse.

2, filtrarea în contracurent

În modul contracurent, se adaugă suplimentar un filtru cilindric. În primul rând, filtrul cilindric trage cu forța apă din acvariu într-un pre-filtru și apoi apa este pompată înapoi în capcană de nisip sau în fundul patului de nisip prin filtrul cilindric. În gât, apa se întoarce în acvariu prin patul de nisip. Deoarece bacteriile de nitrificare utile au fost cultivate în patul de nisip, substanțele nocive din apă vor fi descompuse.