Despre cum să evitați deformarea produselor acrilice

- May 16, 2019-

Comercianții care folosesc adesea produse acrilice sau prieteni care au o anumită înțelegere a produselor acrilice știu că produsele realizate cu materiale acrilice nu sunt doar frumoase în aparență, ci au și o performanță completă. Prin urmare, multe restaurante hoteliere folosesc materiale speciale de hoteluri acrilice, cum ar fi etichete de vin, carti de meniu sau alte carti de meniu. Cu toate acestea, în timpul utilizării acestor produse acrilice, dacă nu sunt atenți, acestea pot provoca deformări, care afectează utilizarea plăcilor de vinuri acrilice, cartelele de meniuri și estetica. Deci, cum să evităm deformarea produselor acrilice în uz? Să aruncăm o privire împreună:

1. Înainte de a personaliza consumabilele acrilice ale hotelului, grosimea plăcii trebuie selectată în funcție de dimensiunea reală a produsului dorit. În condiții normale, cu cât este mai mare suprafața de rulare, cu atât grosimea plăcii este mai mare, astfel încât aceasta să poată fi utilizată mai mult în timpul utilizării. Îmbunătățiți bine sarcina sa pentru a evita deformarea.

În al doilea rând, materialele acrilice ale hotelului, inclusiv cardurile de vin, cărțile de meniu în procesul de utilizare, pentru a evita expunerea la temperaturi ridicate, astfel încât să nu provoace deformări. Deoarece acrilicul în sine nu este rezistent la temperaturi ridicate, trebuie acordată o atenție deosebită controlului temperaturii.

În al treilea rând, doriți să îmbunătățiți rezistența la impact a mărcii de vin acrilic, puteți, de asemenea, să utilizați direct metoda de procesare acrilică prin termoformare, să evitați modificarea dimensiunii după absorbția de umiditate și să îmbunătățiți și stresul intern al plăcii. Cu toate acestea, acest stil este în general popular, nu suficient de unic și nu este suficient pentru a surprinde ochiul.