Despre procesul de lipire a produselor de afișare acrilice

- Aug 31, 2019-

Lipirea acrilic este practic un proces foarte important în prelucrarea tuturor produselor acrilice. Acesta va afecta în mod direct caracteristicile de înaltă performanță ale acrilic și reflectă maturitatea unei tehnologii de fabrică. Profesionalismul lucrătorilor și tehnologia de lipire vor fi cele mai intuitive. Afectează aspectul produselor acrilice.

Lipirea acrilică este afectată în principal de două aspecte, unul este calitatea adezivului acrilic în sine; cealaltă este tehnica de lipire.

Cel mai comun tip de piață lipici acrilic este împărțit în două tipuri. Adezivul cu două componente este lipit printr-o reacție de întărire, iar adezivul cu o singură componentă este un solvent și în cele din urmă volatilizat pentru a obține lipirea.

Adezivul cu două componente se caracterizează printr-un efect mai bun de lipire, fără bule după lipire, fără albire și rezistență ridicată. Dezavantajele sunt funcționarea complicată, dificultate mare, timp lung de vindecare, viteză lentă și dificultate în adaptarea la cerințele de producție în masă.

Adezivul general cu o singură componentă se caracterizează printr-o viteză mai mare și poate îndeplini cerințele producției în masă. Dezavantajul este că produsul lipit este ușor de produs bule, ușor de a fi alb, și are rezistență la intemperii slabe, afectând astfel în mod direct aspectul exterior al cabinei acrilice. Estetica si calitatea produselor.

Prin urmare, în prelucrarea produselor de afișare acrilice rack, produse acrilice produse în masă plante de prelucrare cea mai mare parte alege lipici cu o singură componentă pentru a satisface nevoile de producție în masă, și de a îmbunătăți în mod constant procesul de lipire, și să depună eforturi pentru a reduce bule și filigran lipici.