Despre alegerea grosimii produsului acrilic

- Aug 21, 2019-

Este posibil să existe o mulțime de clienți care nu cunosc' multe despre materialele acrilice. Adesea pun o întrebare din fabrică, adică în cazul minimizării costurilor și asigurând practicabilitatea produsului, produsul meu este potrivit pentru realizarea de foi acrilice groase? Cu cât placa este mai groasă, cu atât este mai bună calitatea?

De fapt, calitatea plăcii nu are o relație directă cu grosimea plăcii. Calitatea și estetica produselor acrilice se concentrează pe selecția de grosimi adecvate, plăci de marcă de înaltă calitate și măiestrie calificată.

Grosimea stocului convențional este de 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, mai mult de 20mm, și există, de asemenea, plăci speciale, 25mm, 30mm grosime. Majoritatea foilor acrilice colorate utilizate au grosimea de 3 mm și 5mm.

Pentru plăci cu grosime specială, pentru întreaga placă de 1,2 * 2,4 metri, la momentul comandării, unele au o comandă minimă de 15 coli.

Pentru produsele de dimensiuni reduse, în general este recomandat să folosești materiale de 2 mm, cum ar fi cărți cu prețuri mici, cărți de masă pliabile A6, suporturi pentru cărți de vizită și așa mai departe.

Listate ca cutii alimentare la supermarket, dimensiunea generală este de aproximativ 20 cm, grosimea recomandată este transparentă de 3 mm. Dacă dimensiunea este puțin mai mare la 30-40 cm, cea mai bună transparență este 4mm-5mm. Un dulap acrilic mare de 1 metru recomandă o grosime de 10-15mm.

Atunci când tehnicianul general al fabricii recomandă clientului grosimea, acesta va lua în considerare și utilizarea produsului acrilic, cum îl așezați, cum să-l realizați, greutatea produsului considerat deja și siguranța transportului. În situația generală, oferiți clientului cele mai potrivite recomandări de grosime.