Despre modul de citare al mestesugurilor acrilice personalizate

- May 11, 2019-

De fapt, în comparație cu materialele plastice și alte materiale, prețul meșteșugurilor acrilice va fi ușor mai mare, dar motivul pentru care este ridicat este de asemenea un motiv, apoi să introducem astăzi cum să personalizăm meșteșugurile acrilice Să mergem!

În primul rând, trebuie să calculam costul plăcii acrilice. O ambarcațiune, atunci trebuie să calculați mai întâi costul plăcii acrilice, astfel încât să puteți merge în jos.

În al doilea rând, este aspectul procesului. Trebuie să vă uitați mai întâi la dificultatea structurii sale și apoi să alegeți procesul adecvat de procesare a acesteia pentru a obține rezultatul dorit.

Cel mai important lucru este să numărăm metodele de ambalare și de transport. Deoarece meșteșugurile acrilice obișnuite sunt forme neconvenționale, de această dată trebuie să fie personalizate și ambalate separat. Modul de transport este, în general, expres și logistic, iar expresia și logistica sunt împărțite în trei moduri: mare și pământ, astfel încât aceasta ne va afecta și cotația.

Ultima este cantitatea, pentru că facem procesarea personalizată și avem propria noastră fabrică de procesare independentă. Și această personalizare necesită un anumit nivel de comandă, astfel încât această sumă va afecta și oferta noastră.