Cada de acril trebuie să știe înainte de a cumpăra, colectarea de cunoștințe științifice cada

- Dec 21, 2019-

Cada de acril trebuie să știe înainte de a cumpăra, colectarea de cunoștințe științifice cadă-prelucrarea Hefei plexiglass

Cum se clasifică

Conform stilului: împărțit în cilindru fără fustă și cilindru cu fusta, stilurile sunt în formă de inimă, rotunde, ovale, dreptunghiulare, triunghiulare, etc .;


功能 După funcție: este împărțit în cadă obișnuită, jacuzzi, etc. Jacuzzi include cadă cu hidromasaj, cadă cu hidromasaj, cadă cu hidromasaj, jacuzzi cu impulsuri, etc .;

Conform materialelor de producție: cadă din fontă, cadă acrilică, cadă din oțel, cadă din lemn, etc .;


Cada de acril --— Cota de piață este mare. Suprafața materialului acrilic este acid polimetil acrilic, iar spatele este din tencuială de rășină și fibră de sticlă.


Avantaje: ușor de format; performanțe bune de izolare termică; luciu bun; greutate ușoară, ușor de instalat; bogat în formă și culoare. Datorită caracteristicilor de mai sus, căzile din acril sunt mai ieftine de construit.

Dezavantaje: în comparație cu suprafețele ceramice și emailate, dezavantajele acrilicului sunt că este ușor să stea murdar, zgomotul este mare atunci când se injectează apă, rezistența la temperatură ridicată nu este bună, nu este rezistentă la uzură și suprafața este ușor de îmbătrânit și decolorat.


Cada de fontă din fontă, suprafața este acoperită cu email.


Avantaje: durată de viață lungă, grad ridicat, ușor de curățat și performanțe bune de izolare termică datorită peretelui gros al cilindrului. Iar cilindrul din fontă are un luciu bun, iar durata de funcționare este cea mai lungă dintre cei trei cilindri. Băile din fontă sunt mai bune decât produsele similare din punct de vedere al rezistenței la acid și alcali.


Dezavantaje: Greutatea este foarte considerabilă, deci este dificil de manipulat și instalat. Din cauza multor factori, prețurile căzilor din fontă și a căzii de acril sunt mult mai scumpe, iar prețurile sunt cele mai scumpe.


Cadă cu placă de oțel --— Cilindrul plăcii de oțel este confecționat dintr-o placă specială de oțel pentru cada cu o grosime de aproximativ 2 mm, iar suprafața este prelucrată prin email.


Avantaje: are caracteristicile rezistenței la uzură, rezistenței la căldură, la rezistență la presiune etc. lung și performanța generală a costurilor este ridicată. Nu este ușor de atârnat murdar, ușor de curățat, nu ușor de estompat, de lungă durată, ușor de modelat, mai ieftin de construit.


Dezavantaje: Datorită plăcii subțiri de oțel, rigidității insuficiente, zgomotului ridicat, porțelanului ușor de îndepărtat și performanței slabe de izolare termică, au fost adăugate unele straturi de izolare.


Butoaie de baie din lemn - Materialele sunt nanmu, cipres, stejar, brad, pin etc. Barele de baie Phoebe au cele mai bune performanțe generale, dar acestea sunt rareori văzute pe piață. Butoaiele de baie de brad și pin sunt sensibile la umiditate, înnegrire și mucegai, iar performanța lor generală este slabă.


Avantaje: Are avantajele izolării termice, protecției mediului, amprentei mici, curățării ușoare, duratei de viață îndelungate și instalării ușoare.


Dezavantaje: în cazul uscării îndelungate, este ușor de crăpat, așa că dacă nu o folosiți mult timp, puneți puțin apă în găleată.


Jacuzzi-Puteți utiliza apă circulantă pentru hidromasaj, dar aveți nevoie de energie electrică ca energie.


Avantaje: Cada de masaj cu impulsuri are un generator de semnal care simulează spectrul de frecvență al corpului uman' Semnalul pe care îl emite este foarte similar cu spectrul de frecvență al corpului uman' Generează un fenomen de rezonanță și joacă un rol în activarea meridianului. Pe lângă funcția de masaj, unele căzi sunt echipate și cu plăci de calculator, care pot fi echipate cu telefoane, CD playere și radio, iar alte căzi pot fi închise și udate automat prin control computer.


Dezavantaje: Pe lângă prețul mai ridicat al jacuzziului, nu numai că zona din baie trebuie să fie mare, dar și cerințele pentru presiunea, puterea și instalarea apei sunt foarte mari.