Avantajul plăcii acrilice

- Apr 26, 2019-

1. Duritate: Duritatea este unul dintre parametrii care reflectă cel mai bine procesul de producție și tehnologia de turnare a plăcii acrilice și este o parte importantă a controlului calității. Duritatea poate reflecta puritatea materialului brut MMA, rezistența la intemperii a plăcii și rezistența la temperatură ridicată. Duritatea afectează în mod direct dacă foaia se va micșora și se va îndoi și dacă suprafața va fi crăpată în timpul procesării. Duritatea este unul dintre indicatorii buni și buni pentru evaluarea calității foilor acrilice. Foi de acrilic turnat cu materialul importat au cel mai mare indice de duritate al produselor de uz casnic echivalente. Valoarea medie a durității Darth este de aproximativ 89 de grade.

2. Toleranța grosimii: toleranța grosimii aici este grosimea plăcii acrilice. Controlul toleranței este o întruchipare importantă a managementului calității și a tehnologiei de producție. Grosimea materialului acrilic pentru foaia acrilică de material importat este controlată în limitele a + 0,2 mm.

3. Transparență / Whiteness: potrivirea exactă a materiilor prime, urmărirea avansată a formulelor și procesul de producție modern pentru a asigura o transparență excelentă și o albă. După ce flacăra este lustruită, este limpede.