Gama de aplicații pentru placi acrilice

- Nov 09, 2019-

Cercetarea și dezvoltarea și utilizarea foilor acrilice au o istorie de peste 100 de ani. În 1880, a fost cunoscută polimerizabilitatea acidului metacrilic; în 1901, s-a finalizat sinteza polipropionatului; în 1927, metoda de sinteză menționată mai sus a fost folosită pentru a încerca fabricația industrială; în 1937, producerea și dezvoltarea metacrilatului de metil a avut succes și a intrat în producția de masă. Datorită rezistenței sale excelente și a transmisiei de lumină, este utilizat în parbrizele de aeronave, ochelari de vedere pentru rezervoare etc. în timpul celui de-al doilea război mondial. Cele mai obișnuite ecrane pentru telefoane mobile sunt realizate cu acrilic de calitate optică. Utilizat special în următoarele aspecte:

1. Foaia acrilică este utilizată în principal pentru gravură, decorare, producție artizanală și tip de extrudare, care este de obicei folosită pentru semne publicitare, cutii de lumină, etc. PMMA are avantajele unei greutăți ușoare, costuri reduse și modelare ușoară. Metodele sale de formare includ turnarea, turnarea prin injecție, prelucrarea și termoformarea. În special, modelarea prin injecție poate fi produsă în masă, cu procese simple și costuri reduse. Prin urmare, aplicarea sa este din ce în ce mai răspândită, este utilizată pe scară largă în piese de instrumentare, lumini auto, lentile optice, conducte transparente și așa mai departe.

2. În ceea ce privește construcția, plexiglasul este utilizat mai ales în iluminat, acoperiș, acoperiș, scări și panouri de perete interioare. Folosirea plexiglasului în corpurile de iluminat și a iluminatului auto pe autostrăzi și drumuri high-end este de asemenea destul de rapidă. Odată cu construcția de hoteluri mari, hoteluri și clădiri rezidențiale de înaltă calitate, corpul care emite lumină s-a dezvoltat rapid. Corpul care emite lumină din placă de extrudare a plexiglassului are caracteristicile unei rezistențe structurale generale, a unei greutăți ușoare, a unei transmitențe ridicate a luminii și a unei bune performanțe de siguranță. Comparativ cu dispozitivele de iluminare a sticlei anorganice, are avantaje mari.

3. În ceea ce privește obiectele sanitare, plexiglasul poate fi utilizat pentru confecționarea căzilor, lavoarelor, meselor de dressing și a altor produse. Cada de plexiglas a fost utilizată pe scară largă datorită aspectului său luxos, simțul profund, curățarea ușoară, rezistența ridicată, greutatea ușoară și utilizarea confortabilă. Acrilul este cel mai bun material nou care poate fi utilizat pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilul are următoarele avantaje, pe lângă strălucirea mare fără egal: rezistență bună și nu ușor de spart; reparabilitate puternică, folosiți doar o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textură moale, iarnă Nu există niciun sentiment de frig și mușcături; culoarea este strălucitoare, ceea ce poate satisface urmărirea individuală a gusturilor diferite. Bazinele acrilice, căzile și toaletele sunt confecționate din acril, care nu sunt numai frumoase în stil, durabile, dar și ecologice. Nivelurile lor de radiație sunt similare cu cele ale corpului uman. Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite și ocupă mai mult de 70% din întreaga piață internațională din 2008.

4. Acrilice de tot felul de buticuri de modă, cum ar fi genți de piele, talie, ceasuri, tocuri înalte, tocuri, accesorii pentru păr, brose, brățări, nasturi, cercei, coliere, inele, ornamente, rame foto, Wenzhen, etc. dezvoltare nelimitată. Deoarece materialele acrilice au o plasticitate ridicată și o duritate bună a suprafeței și un luciu transparent, ele sunt adesea folosite de designeri pentru a se potrivi cu diverse materiale în diverse modele delicate de containere, adăugând textura și practicitatea recipientului, cum ar fi rujul și containere rafinate, cum ar fi substanțele chimice, cum ar fi masagerii, cutii de bijuterii, fani și alte necesități zilnice. Senzația rece a materialului acrilic și designul creativ fac ca materialul acrilic să fie perfect prezentat în toate tipurile de produse populare.