Cunoștințe de bord acrilic

- Sep 19, 2019-

GG; cotă&acrilică; este un cuvânt de transliterare, engleza este ACRILICĂ. Ea este un material chimic. Denumirea chimică" PMMA" este un alcool alilic, cunoscut în mod obișnuit sub denumirea de GG; tratamentul special tratat cu plexiglas GG; În industria aplicațiilor, materiile prime acrilice apar în general sub formă de granule, plăci, țevi și altele asemenea. Acrilicul se mai numește și tratament special al plexiglassului, care este un înlocuitor al plexiglassului. Cutia de lumină din acril are performanțe bune de transmitere a luminii, culoare pură, culoare bogată, frumoasă și plată, ținând cont atât de efectele de zi cât și de noapte, de viață lungă și fără efect timp de două zile. În plus, profilele din tablă acrilică și folie din aluminiu-plastic, serigrafie de înaltă calitate etc. pot fi combinate perfect pentru a satisface nevoile comercianților. Acrilic Blister este cea mai bună formă de publicitate în aer liber pentru a îmbunătăți vitrina de afaceri și a unifica imaginea corporativă.

· Introducere acrilică

Acrilicul este o transliterare a acrilicului englez, un termen generic pentru chimicalele acrilice și metacrilice. Inclusiv monomeri, plăci, pelete, rășini și materiale compozite, foile acrilice sunt polimerizate din monomer de metacrilat de metil (MMA), adică plexiglas din folie de polimetil metacrilat (PMMA), PGG; organic&sticlă; de la denumirea comercială" Oroglas" (o placă PMMA), preluată din cotă GG; sticlă organică GG; (adică plexiglas). Cu toate acestea, în ultimii ani, toate materialele plastice transparente, cum ar fi PS și PC, au fost denumite colectiv plexiglas.

· Clasificare tablă acrilică

Foile acrilice sunt împărțite în două categorii în funcție de procesul de producție: placă de turnare și placă de extrudare.

Foaie turnată din acril: greutate moleculară ridicată, rigiditate excelentă, rezistență și rezistență chimică excelentă. Această foaie se caracterizează printr-o prelucrare mică a lotului, o flexibilitate inegalabilă în sistemul de culori și efectele texturii suprafeței și o gamă completă de specificații pentru o varietate de aplicații speciale.

Foaie extrudată acrilică: în comparație cu foaia turnată, foaia extrudată are o greutate moleculară mai mică și proprietăți mecanice ușor mai slabe. Cu toate acestea, această caracteristică este avantajoasă pentru îndoirea și prelucrarea termoformării și este avantajoasă pentru formarea rapidă a vidului de plastic la prelucrarea foilor de dimensiuni mari. În același timp, toleranța la grosime a foii extrudate este mai mică decât cea a foii turnate. Deoarece placa de extrudare este produsă în cantități mari și este incomod să se ajusteze în culori și specificații, diversitatea specificațiilor produsului este limitată.

Foile acrilice sunt clasificate în principal în trei categorii în funcție de clasificarea materialelor: una este importată; cealaltă este consiliul taiwanez; al treilea este consiliu intern. Acestea diferă prin originea și puritatea (MMA) a materiilor prime utilizate. Aceasta este, de asemenea, cheia pentru determinarea calității și prețului plăcii.

Foile acrilice importate intern sunt Japonia' s Mitsubishi (Japonia' s Mitsubishi Chemical) și Germania' s Degussa.

Așa-numitul consiliu finanțat din Taiwan se referă la placa fabricată din tehnologia și tehnologia Taiwan' s tehnologie și măiestrie folosind materii prime pure MMA. Majoritatea matrițelor utilizate pentru producerea foilor sunt fabricate în Marea Britanie și Germania. Foaia acrilică produsă are o culoare uniformă, fără urme de apă și o eroare mică de grosime. De obicei, pe piață sunt: ​​Ruichang, Huashuite, Daqijin și alte mărci. Prețul curent al pieței este de 26-28 de yuani / kg. (Prețul plutește odată cu creșterea și scăderea petrolului.) Unele mărci precum Tomson, Meichen și alte mărci sunt, de asemenea, așa-numitele tablouri din Taiwan, dar materiile prime sunt MMA' s materiale noi și calitatea nu e rau. Prețul curent al pieței este de 20-24 de yuani / kg. După utilizarea mașinii de tabletă cu rimă color, efectul este destul de bun.

Plăcile domestice se referă la materiile prime utilizate la producerea plăcilor, una este fabricată în China, iar cealaltă este produsă prin prelucrarea secundară a diverselor foi acrilice (PMMA). Cu toate acestea, dezavantajul este că marcile apei de suprafață sunt evidente, grosimea este inegală, îngălbenirea este ușoară și nu este potrivită pentru formarea plasticului și este potrivită numai pentru gravare. Avantajul este că prețul este redus. După experimentul pe mașina de tabletă cu rima de culoare s-a dovedit. Există un anumit decalaj între efectul spray-ului și import.

· Caracteristici acrilice

1. Excelentă transparență, foaie de plexiglas transparentă incoloră, transmisie de lumină de peste 92%.

2. Rezistență la intemperii excelentă, adaptabilitate la mediul natural, chiar dacă este expusă la soare timp îndelungat, vântul și ploaia nu își vor schimba performanțele, performanțele anti-îmbătrânire sunt bune și pot fi folosite în siguranță în aer liber.

3. Performanțe bune de prelucrare, potrivite atât pentru prelucrare cât și pentru termoformare.

4. Excelentă performanță cuprinzătoare, plăcile acrilice sunt diferite în varietate, bogate în culori și au o performanță completă excelentă, oferind designerilor o varietate de opțiuni. Foile acrilice pot fi vopsite, iar suprafața poate fi vopsită, imprimată pe ecran sau acoperită cu vid. .

5. Non-toxic, chiar dacă este în contact cu oamenii pentru o lungă perioadă de timp, este inofensiv, iar gazul generat în timpul combustiei nu produce gaze toxice.

6. Placa de turnare are un coeficient de expansiune liniară de aproximativ 7 x 10-5 m / mK

· Specificații și grosime

Specificații: 1.22 * 2.44m, 1.22 * 1.83m, 1.25 * 2.5m, 2 * 3m Grosime: 1mm-50mm

Avantajele produsului

1. Duritate:

Duritatea este unul dintre parametrii care reflectă cel mai bine procesul de producție și tehnologia de turnare a tablelor acrilice și este o parte importantă a controlului calității. Duritatea poate reflecta puritatea MMA a materiei prime, rezistența la intemperii a foii și rezistența ridicată la temperatură. Duritatea afectează direct dacă foaia se va micsora și se va îndoi și dacă suprafața va fi crăpată în timpul procesării. Duritatea este unul dintre indicatorii duri și buni pentru evaluarea calității foilor acrilice. Foaia acrilică de turnare a materialelor importate are cel mai mare indice de duritate al acelorași produse interne. Valoarea medie a durității Darth este de aproximativ 89 de grade.

2. Toleranță la grosime:

Controlul toleranței la grosimea foilor este o manifestare importantă a managementului calității și a tehnologiei de producție. Toleranța la grosime a plăcii acrilice de turnare a materialului importat este controlată în +0.2mm.

3. Transparență / alb:

Selecția strictă a materiilor prime, urmărirea avansată a formulării și procesele moderne de producție asigură o transparență și un alb excelent. După ce flacăra este lustruită, este limpede.

·Precauții

1. Placa acrilică nu trebuie co-localizată cu alți solvenți organici și nu trebuie expusă la solvenți organici.

2. Folia de protecție de suprafață sau hârtia de protecție nu pot fi frecate în timpul transportului.

3. Nu poate fi utilizat în medii în care temperatura depășește 85 ° C.

4. Folosiți doar 1% apă cu săpun atunci când curățați foi acrilice, folosiți apă săpună cu pânză moale de bumbac, nu folosiți obiecte dure sau frecați uscat, altfel suprafața va fi ușor zgâriată.

5. Coeficientul de expansiune termică a plăcii acrilice este foarte mare, iar distanța de expansiune și contracție trebuie luată în considerare din cauza schimbărilor de temperatură.

· Foaie acrilică și plexiglas

GG quot; Plexiglas" este derivat din English Organic Glass. În ultimii ani, în toate domeniile, toate plăcile din plastic transparent sunt denumite colectiv plexiglas. De fapt, acest lucru este greșit. Acrilicul se referă la materiale de metacrilat pur de polimetil (PMMA), în timp ce plăcile PMMA se numesc foi acrilice.

· Caracteristici și avantaje din foi acrilice

Acrilicul are o transparență ridicată și o transmisie a luminii de 92%. Are reputația de" cristal de plastic" ;. Are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru utilizarea în aer liber, este coroana altor materiale plastice și are o duritate bună de suprafață și strălucire. Are plasticitate de prelucrare mare și poate fi făcut în diverse forme și produse. Celelalte tipuri de plăci sunt bogate în culori (inclusiv arcul translucid), iar cealaltă caracteristică este că plăcile păstrează încă o transparență ridicată.

· Istoria acrilicului

Acrilic (ACRILIC), un nume comun pentru tratamentul special al plexiglassului. Cercetarea și dezvoltarea acrilică are o istorie de peste 100 de ani. Polimerizarea acidului acrilic a fost descoperită pentru prima dată în 1872; polimerizabilitatea acidului metacrilic a fost cunoscută în 1880; sinteza de polipropionat de propilenă a fost finalizată în 1901; sinteza industrială a fost încercată în 1927 de sinteza de mai sus; industria de ester a acidului metilic din 1937 Fabricarea și dezvoltarea au succes, și astfel intră în fabricație la scară. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, datorită rezistenței excelente și a transmisiei luminoase a acrilicului, în primul rând, acesta a fost aplicat pe parbrizul aeronavei și pe geamul de vedere al șoferului de tanc' s. Nașterea lumii' s prima cadă acrilică în 1948 a marcat începutul unei noi repere în aplicarea acrilicului.

· Folosirea acrilicului

PMMA are avantajele unei greutăți ușoare, costuri reduse și modelare ușoară. Metodele sale de formare includ turnarea, turnarea prin injecție, prelucrarea și termoformarea. În special, modelarea prin injecție poate fi produsă în masă, cu procese simple și costuri reduse. Prin urmare, aplicarea sa a devenit din ce în ce mai răspândită și este utilizată pe scară largă în piese de instrumentare, lămpi auto, lentile optice, conducte transparente și altele asemenea.

Acrilul este cel mai bun material nou care poate fi utilizat pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilul are următoarele avantaje, pe lângă strălucirea mare fără egal: rezistență bună și nu ușor de spart; reparabilitate puternică, folosiți doar o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textură moale, iarnă Nu există niciun sentiment de frig și mușcături; culoarea este strălucitoare, ceea ce poate satisface urmărirea individuală a gusturilor diferite. Bazinele acrilice, căzile și toaletele sunt confecționate din acril, care nu sunt numai frumoase în stil, durabile, dar și ecologice. Nivelurile lor de radiație sunt similare cu cele ale corpului uman. Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite și reprezintă în prezent peste 70% din întreaga piață internațională.

Deoarece producția acrilică este dificilă și costisitoare, există pe piață numeroși înlocuitori cu costuri reduse și costuri reduse. Acești înlocuitori sunt cunoscuți și ca GG; acrilic GG; și sunt de fapt plăci organice obișnuite sau plăci compozite (cunoscute și sub denumirea de panouri sandwich). Plăcile organice obișnuite sunt turnate cu materiale obișnuite de cracare din plexiglas și pigmenți. Duritatea suprafeței este scăzută și ușor de estompat. După lustruire cu nisip fin, efectul de lustruire este slab. Placa compozită are doar un strat subțire de acril, iar mijlocul este din plastic ABS.

Este ușor de delaminat datorită influenței expansiunii termice și contracției. Acrilic adevărat și fals, care poate fi identificat în urma aberației cromatice subtile și a efectului de lustruire a secțiunii de foi:

1. Aplicații pentru construcții: ferestre, uși și ferestre izolate fonic, hote de iluminat, cabină telefonică etc.

2. Aplicații publicitare: cutii luminoase, panouri, indicatoare, standuri de afișare etc.

3. Aplicații de trafic: uși și ferestre de trenuri, mașini etc.

4. Aplicații medicale: incubatoare pentru bebeluși, diverse echipamente medicale chirurgicale, materiale civile: instalații de baie, obiecte de artizanat, produse cosmetice, stenturi, acvarii etc.

5. Aplicații industriale: plăci și huse pentru instrumente.

6. Aplicații de iluminat: lămpi fluorescente, candelabre, copertine pentru lămpi stradale etc.

· Caracteristici acrilice

· Rezistența la vreme bună și rezistența la acid și alcaline, nu vor cauza îngălbenirea și hidroliza din cauza anilor de ploaie și soare.

· Viață lungă, mai lungă de trei ani de viață în comparație cu alte materiale

· Transmisie de lumină bună, până la 92%, intensitatea necesară a luminii este mică, economisind energie

· Rezistență puternică la impact, de șaisprezece ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite, potrivită pentru instalarea în zonele în care este deosebit de necesară siguranța

· Performanțe de izolare excelente, potrivite pentru toate tipurile de echipamente electrice

· Greutate ușoară, pe jumătate mai ușoară decât sticla obișnuită, sarcină mică pe clădiri și suporturi

· Luminozitate colorată, înaltă, care nu este comparabilă cu alte materiale

· Plasticitate puternică, schimbare mare de formă, prelucrare și formare ușoară

· Recuperabilitate ridicată, recunoscută de conștientizarea în creștere a protecției mediului