Sfaturi pentru cutii acrilice

- Oct 18, 2018-

1. Coeficientul de dilatare termică a acrilului este mare. La introducerea sau fixarea, schimbarea temperaturii trebuie considerată ca lăsând loc pentru expansiune și contracție.

2. Dacă produsul din plexiglas nu este deteriorat, utilizați un adeziv de adeziv cu adeziv de tip IPS / liant sau un agent de uscare rapidă.

3, la produse din plexiglas stralucitoare, poate folosi ceara lichid de lustruire, ștergeți cu o cârpă moale este o soluție bună; folie acrilică curată trebuie să utilizeze numai apă de săpun 1%, o cârpă moale din bumbac cu apă săpată, nu este tare sau se freacă uscat.

4. Temperatura plăcii de plexiglas se va deforma atunci când este încălzită la aproximativ 70 de grade. Atunci când este încălzit la mai mult de 100 de grade, se va înmuia, deci ar trebui evitată aplicarea la mai mult de 100 de grade.

5, lustruirea plexiglasului, dacă este o zgârietură mică, puteți șterge direct cu hârtie igienică sau cârpă cu puțină pastă de dinți.

6, plexiglasul trebuie curățat cu o cârpă moale, nu utilizați niciun agent de curățare care conține obiecte granulare, nu utilizați o varietate de solvenți chimici pentru a curăța.

7, plexiglasul este ușor de rupt, ar trebui să acorde atenție protecției suprafeței atunci când se manipulează.