Decupare acrilică

- Jun 13, 2019-

Acrilicul nu este familiar în zilele noastre. Unii oameni o vor numi plexiglas, iar alții o vor numi Akali. Dar știi ce se întâmplă cu tăierea acrilică? Luați-vă astăzi pentru a înțelege farmecul tăierii acrilice.

Decuparea acrilică nu este numai pentru procesul de tăiere a acrilului, dar natura acrilicului în sine este ușor de procesat, iar metodele de prelucrare sunt, de asemenea, diferite. Este mai bine să utilizați mașina de tăiat cu laser, iar mașina pentru tăierea materialelor din mașinile de prelucrare a lemnului poate fi de asemenea tăiată. CNC poate deasemenea sa o taie, numai utilajele de prelucrare a lemnului si prelucrarea CNC de taiere au cateva defecte, utilajele pentru prelucrarea lemnului pot sa taie doar regulile, nu pot fi taiate cu o forma curbila, CNC poate fi taiata, dar costul este ridicat, de asemenea, o mașină de picioare, ruterul poate fi prelucrat, dar operația este complicată. În comparație cu mașina de tăiere laser de mai sus este cea mai bună alegere.

Decuparea acrilică utilizează, în general, tăiere cu laser, deoarece tăierea cu laser poate reduce considerabil timpul de procesare, reduce costurile de procesare și îmbunătățește calitatea piesei. Tăierea cu laser are o calitate ridicată a tăierii, lățimea fantei este îngustă, nu este nevoie să spunem că zona afectată de căldură este mică, aceasta este foarte importantă, foaia acrilică obișnuită are o temperatură de distorsiune a căldurii de aproximativ 100 de grade, iar temperatura de utilizare continuă nu trebuie să fie mai mare de 90 de grade. În acest moment, tăierea cu laser are avantaje evidente, iar fanta de tăiere cu laser este o suprafață netedă, o viteză mare de tăiere, flexibilitate ridicată și poate tăia orice formă. Datorită avantajelor de mai sus, tăierea acrilică este în general prelucrată de un cutter cu laser.