Sfaturi de întreținere a vitrinei acrilice

- Jul 13, 2019-

Cred că atunci când vorbesc despre afișajul din acril, mulți oameni vor da degetele mari. Ca un suport pentru afișaj, vitrina acrilică este într-adevăr convinsă de mulți utilizatori, dar mulți prieteni au și acest tip de experiență: „După ce l-au folosit mult timp, arătați Cadrul poate fi ușor deformat sau zgâriat din anumite motive externe. Aceste condiții pot determina estetica generală a produsului să scadă în afișarea mărfii, deci cum îl putem menține și împiedica să se întâmple?

În primul rând, nu folosiți o concentrație excesivă de detergent atunci când ștergeți

Datorită frecării murdăriei și a altor motive, apariția vitrinelor acrilice va apărea inevitabil astfel de pete. Mulți prieteni cred că, cu cât concentrația de detergent este mai mare, cu atât petele vor fi șterse. De fapt, concentrația este prea mare. Curățătorul nu numai că este proporțional cu efectul de decontaminare, dar provoacă corodarea și deteriorarea suprafeței vitrinei, astfel încât nu merită pierdută. Prin urmare, atunci când curățați, încercați să utilizați o ștergere mai moale, cu o concentrație mai mică. Curățătorul șterge suprafața raftului de afișare.

În al doilea rând, acordați atenție suportului afișajului într-o temperatură ambientală adecvată

„Expansiunea și contracția termică” este un fenomen fizic pe care toată lumea îl cunoaște. Acest principiu nu face excepție de la afișajul acrilic. Mai mult, coeficientul de expansiune termică a foii acrilice este extrem de ridicat și este plasat într-un mediu de temperatură prea scăzut sau prea înalt. Este ușor să provocați deformarea suportului de afișare, astfel încât pentru a evita influența expansiunii termice și a contracției, suportul afișajului trebuie plasat într-un mediu de temperatură adecvat.

În al treilea rând, evitați contactul cu solvenții organici

Deoarece folia acrilică în sine este un compus organic, solvenții organici, cum ar fi vopselele, vopselele, detergenții și adezivii pot provoca deteriorarea cadrului afișajului atunci când intră în contact cu suportul pentru afișaj acrilic, provocând corodarea și deteriorarea suprafeței. În timpul utilizării, este important să evitați contactul cu solventul organic din suportul pentru afișaj acrilic pentru a evita deteriorarea inutilă a suportului de afișare.

Deși tabla acrilică poate fi reparată în diverse moduri după ce a fost deteriorată, este o mișcare înțeleaptă pentru a „pregăti ploaia” și „a se pregăti pentru ploaie”. Prin urmare, toată lumea trebuie să facă o treabă bună în achiziționarea și întreținerea suportului de afișaj acrilic, apoi acrilic Ce suport de afișare poate fi de încredere? Xiao Bian consideră că producătorii de rafturi de afișaj acrilic cu integritate vor evita problemele de utilizare ulterioare pe baza asigurării calității produselor, astfel încât toată lumea să fie ferită de reparații și întreținere.