Proprietăți elastice acrilice

- Jun 06, 2019-

Procesul de producție al unui produs acrilic poate fi considerat o lucrare sistematică, care constă dintr-un număr de procese pentru a forma un produs acrilic complet. Pentru a face niște forme unice, unele produse acrilice au adesea anumite locuri pentru a se îndoi, unele au curbură curbă sau sunt îndoite direct într-un anumit unghi. Deci, cum acrilic atinge acest efect de îndoire? Apoi, să rezolvăm acest puzzle pentru toată lumea.

Îndoirea acrilică, cunoscută și sub denumirea de îndoire la cald, se referă la coacerea într-un cuptor cu temperatură ridicată la înmuiere acrilică și apoi plasarea pe o suprafață curbată curbată, care trebuie răcită după turnare. Unul dintre aspectele pe care trebuie să le menționăm în timpul procesului de îndoire este că piesa de încălzire trebuie să fie identificată strict în funcție de mărimea desenului și să acorde atenție întregului proces de încălzire pentru a se asigura că căldura părții de încălzire este uniformă, care este îndoită va arăta din nou bun. De asemenea, exacte.

Prin introducerea de mai sus, avem o anumită înțelegere a modului în care este îndoit acrilicul. Este, de asemenea, de remarcat faptul că, în cazul în care se produce un comportament necorespunzător în timpul operației de îndoire, nu se realizează numai efectul așteptat, ci și deformarea oblică. Acest lucru nu numai că provoacă deformări materiale și pierderi de timp de lucru, ci conduce, de asemenea, la dezmembrarea directă a produsului.