Proprietăți elastice acrilice

- Aug 12, 2019-

Proprietăți elastice acrilice

Procesul de producție al unui produs acrilic se poate spune că este o lucrare sistematică, care constă în multe procese pentru a forma un produs acrilic complet. Pentru a realiza unele forme unice, unele produse acrilice au adesea anumite locuri de îndoit, altele au curbură curbă sau sunt îndoite direct într-un anumit unghi. Deci, cum obține acrilul acest efect de îndoire?

Îndoirea acrilică, cunoscută și sub denumirea de îndoire la cald, se referă la coacerea într-un cuptor la temperatură înaltă la înmuierea acrilică, și apoi plasată pe o suprafață curbată curbată, pentru a fi formată după răcire. Un punct de remarcat în timpul procesului de îndoire este faptul că partea de încălzire trebuie identificată, în conformitate cu dimensiunea desenului, și să acorde atenție întregului proces de încălzire pentru a asigura căldura părții de încălzire este uniformă, astfel încât Turnarea acrilică întărită termic va fi precisă. Aspect frumos.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că, dacă în timpul procesului de îndoire are loc un comportament necorespunzător, nu numai efectul scontat nu este obținut, ci și deformarea oblică. Aceasta nu numai că provoacă deformarea materialului și pierderea timpului de lucru, dar duce și la casarea directă a produsului. Prin urmare, trebuie să se bazeze și pe operatori profesioniști pentru a fi finalizați.