Rezervorul de pește acrilic?

- Nov 07, 2019-

Rezervorul de pește acrilic este unul dintre cele mai bune rezervoare de pește vândute pe piața de pește. Nu este doar avantajul materialului său, ci și al echipamentelor sale auxiliare. Este foarte bun. Rezervorul de pește din plexiglas va fi în acvariu. Ocupați o poziție importantă, atunci, la ce ar trebui să acordați atenție atunci când achiziționați un rezervor de pește acrilic?

Atunci când alegeți un rezervor de pește, trebuie să luați în considerare dimensiunea și calitatea rezervorului de pește. Rezervorul de pește este locul în care trăiesc peștii. Fără un mediu de viață bun, acesta nu poate crește normal.

1. Pentru a înțelege materialul acvariului și procesul de producție al acvariului, grosimea acvariului, netezimea și rugozitatea peretelui interior, culoarea și frumusețea. Sunt, de asemenea, necesare condițiile de absorbție și disipare a căldurii, aterizare și vacantare, căldură și disiparea temperaturii. știa.

2, diferența dintre rezervorul de pește acrilic și rezervorul de pește obișnuit este că materialul rezervorului de pește este diferit, ceea ce înseamnă că rezistența la coroziune și rezistența rezervorului obișnuit de sticlă nu sunt bune în rezervorul de pește acrilic, iar acolo sunt defecte în condițiile meteorologice din cele patru anotimpuri, la expunerea la soare sau la această frig În condiții normale, sticla obișnuită este mai fragilă, iar dacă se ciocnește, se va descompune, iar rezervorul de pește își va prezenta avantajele.

3. Acest rezervor de pește nu este diferit de sticla obișnuită, iar transparența sa este foarte bună. Este incomparabil cu rezervoarele de pește obișnuite. Suprafața este transparentă și strălucitoare, ușor de urmărit și este versatilă în modelare. Prin urmare, rezervorul de pește poate fi transformat în multe Stilul nu este ușor de deformat și nu este ușor de estompat. Durata de viață a rezervorului de pește este de asemenea foarte lungă, în general până la 10 ani.

4. În casă, rezervorul de pește va fi mutat, iar majoritatea rezervoarelor de pește au o greutate ușoară, și este convenabil să se mute, și poate oferi cel mai bun mediu de creștere pentru pește.