Caracteristicile de bază ale rezervorului de pește acrilic

- Oct 18, 2018-

1. Rezervorul de pește acrilic are rezistență excelentă la intemperii și rezistență la acizi și alcalii în comparație cu rezervorul de pește de sticlă obișnuit și are izolație mai puternică.

2, efectul de transmisie a luminii este excelent, până la 93%, în timp ce intensitatea luminii rezervorului de pește este mai mică, ceea ce poate economisi mai bine energia.

3, rezervorul de pește acrilic are o rezistență puternică la impact, care este de 16 ori mai mare decât cea a rezervorului de pește din sticlă obișnuită și are o durată mai mare de viață decât același tip de rezervor de pește.

4. În comparație cu același tip de rezervor de pește, rezervorul de pește acrilic are o greutate mică, care este jumătate din rezervorul de pește de sticlă și este mai frumos și mai colorat decât rezervorul de pește obișnuit.

5, forma se schimbă foarte mult, plasticitatea este mai puternică, iar prelucrarea este ușor de format.

6. Rezervoarele de pește acrilic sunt mai ușor de curățat decât rezervoarele de pește obișnuite, mai convenabile, au o rezistență puternică la intemperii, o moale mai mare nominală, o luciu de suprafață mai bună și performanțe mai scăzute la temperaturi scăzute.

7. Rezervorul de pește acrilic este mai rezistent la uzură și mai puțin predispus la coroziune.