Piața de mobilă acrilică din China

- Aug 23, 2019-

Mobilierul acrilic este încă rar văzut pe piața chineză și doar un oraș de mobilier de înaltă calitate sau un mall comercial mare va avea mai multe.

Pe de o parte, deoarece acrilul este un material relativ nou, mobilierul acrilic nu a strălucit încă pe piața chineză și nu este familiar cu multe persoane.

Pe de altă parte, costul produselor acrilice este relativ ridicat, în comparație cu alte materiale, costul va fi relativ ridicat.

Cu toate acestea, cu urmărirea esteticii și înțelegerea noutății, mobilierul acrilic va deschide treptat noi orizonturi pe piața de mobilă.

Avantajele produselor de mobilier acrilic

În primul rând, textura transparentă, strălucirea asemănătoare cristalului. Transparența acrilică este la 92%, ceea ce este neegalat de sticla obișnuită. Are reputația de" mobilier de cristal" în mobilier acrilic.

În al doilea rând, stilul personalității modei, la modă, acrilicul în sine este ușor de prelucrat, plasticitatea, cu maturitatea producătorilor de prelucrare modernă, echipamentele de prelucrare sunt actualizate constant, forma produselor acrilice este de asemenea interminabilă, reînnoind constant oamenii' s percepția frumuseții.

În al treilea rând, performanța de transmitere a luminii acrilice este foarte bună, combinația de acrilic și iluminare, reflectând efectele de iluminare colorate, poate îmbunătăți gradul produselor acrilice.

În al patrulea rând, placa acrilică este bogată în culori, culoarea convențională a acrilicului este transparentă, iar culorile speciale sunt negru, alb, roșu, albastru, maro, translucid, trandafir și așa mai departe. Culorile sale strălucitoare fac mobilierul acrilic mai frumos.

5. Produsele acrilice sunt ecologice și reciclabile. Materialele acrilice pot fi reciclate și reutilizate, ceea ce nu numai că economisește resurse, dar și previne poluarea într-o anumită măsură.