Caracteristici de lipici acrilice și metode de lipire

- May 09, 2020-

Adezivul acrilic este împărțit în principal în lipici din plastic și lipici fără umbră.

Adezivul din plastic are multe avantaje, precum întărirea la temperatura camerei, operarea ușoară, rezistența ridicată la lipire, poziționarea rapidă, elasticitatea ridicată și produsele întărite netoxice; monocomponent, are rezistență excelentă la apă, rezistență la căldură, rezistență la frig, rezistență la îmbătrânire, rezistență la acid și la alcali, caracteristici excelente, cum ar fi rezistența la coroziune, rezistența la ulei și fără albire; dedicat lipirii de sticlă organică (PMMA) și plastic dur acrilic.

Adezivul fără umbră este un clei transparent care determină întărirea rapidă a lipiciului prin acțiunea luminii UV. Are caracteristicile vitezei de întărire rapidă, contracției scăzute, vâscozității medii și mici, rezistență ridicată, transparență ridicată, fără solvent, fără bule, fără albire, fără îngălbenire, fără ceață, rezistență bună la apă și performanțe excelente de etanșare. Este potrivit pentru autoadeziv sau adeziv reciproc din PMMA, sticlă, cristal, metal, artizanat, plastic și alte materiale.

Adezivul acrilic este un adeziv adeziv bazat pe solvent, respectiv utilizat în PS / PMMA / ABS / PC și alte materiale, utilizat în principal pentru lipirea între jucării din plastic, produse artizanale din plastic etc., are o aderență excelentă; lipirea inițială este rapidă și versatilă.