Cuieruri acrilice, realizare multifuncțională distractivă

- Nov 01, 2019-

Cotul GG; Skitch" cuier de email acriliceste un designer creat de Halloween, nu numai datorită formei, ci și combinației de funcționalitate și distracție, cuierul abstract, partea de umăr pentru cămășile agățate, coastele pot fi folosite Vino să-ți atârne centura și alte accesorii. Atrasă multă atenție, designerul a folosit plexiglas alb pentru a face acest produs, foarte solid și durabil. Panoul mic de unitate de 43cm × 43cm este tăiat de o mașină de tăiat cu laser, iar apoi produsul finit este produs. Materiile prime sunt controlate de la sine și pot fi tăiate cu laser folosind materiale precum oțelul inoxidabil și aluminiu.

Ca material care vine, acrilul poate fi transformat în produse de diferite forme prin tăiere cu laser, și a devenit un instrument important în mâinile proiectanților.

Pentru groază și puști, este într-adevăr o dezamăgire să arate încă una sau două oportunități pe an, astfel încât designerul acrilic „Skitch” de la firma de design greacă Dede îl va face ușor. Viața are și un element de groază care să ajute, pe lângă aspectul distracției, poate realiza și o serie de integrări funcționale, este cu adevărat distractiv și practic.

Cotul GG; Skitch" cuier de email acrilic este tăiat din plexiglas cu grosimea de 4 mm. Dimensiunea produsului este de 43 cm x 43 cm. Coaste sunt concepute pentru a atârna cravate și alte accesorii. Crestă, în timp ce suspensia mare din partea de jos poate fi folosită pentru a atârna pantaloni. Pentru cei care au spațiu în garderobă strâns, acest cuier este un bun ajutor pentru depozitare.