Alfabetizarea cunoștințelor acrilice din performanță și utilizare pentru a înțelege

- Jun 27, 2019-

Alfabetizarea cunoștințelor acrilice din performanță și utilizare pentru a înțelege

Ce este acrilic? În esență, acrilul este un material polimeric din plastic. Numele acestui gaz străin este transliterare din engleză Acrilică. Este un termen generic pentru o clasă de substanțe chimice, incluzând monomeri, plăci, pelete, rășini și materiale compozite.

Plasticitatea este o caracteristică foarte importantă a acrilicului propriu-zis, astfel încât poate fi prelucrată într-o varietate de produse acrilice, cum ar fi cutia de lumină acrilică, marmura artificială acrilică, rășină acrilică și adeziv acrilic. Aceste produse sunt practic realizate din pelete, plăci sau rășini acrilice. Materiile prime sunt prelucrate prin diferite metode de prelucrare și se disting de fibrele sintetice precum fibrele acrilice și bumbacul acrilic.

Ce este acrilic?

Poate că este dificil să înțelegi ce este acrilicul din punct de vedere profesional. Cum știu proprietarii dacă un produs este acrilic atunci când se uită la materiale? Acrilicul are următoarele caracteristici:

1. Vorbind despre acrilic, primul lucru de menționat este transmitența ridicată a luminii sale. Acrilul poartă și denumirea de „cristal de plastic”, transmitența sa la lumină este de 92% și este considerată un material alternativ pentru sticlă. Panourile acrilice pot fi văzute în vitrinele multor centre comerciale, care pot arăta clar aspectul și frumusețea produselor și pot evita ca piesele deteriorate să afecteze produsele precum sticla;

2. Rezistență puternică la impact. Rezistența la impact a produselor acrilice poate atinge șaisprezece ori mai mult decât cea a sticlei obișnuite și este mai sigur de utilizat pe baza unei transmisii de lumină comparabile cu sticla obișnuită;

3. Foaia acrilică are duritate mare. Duritatea materialului va afecta direct dacă foaia se va micsora și se va îndoi, iar duritatea medie a foii acrilice este de aproximativ 8 sau 9 grade, deci rezistența la intemperii este o caracteristică lăudabilă a foii acrilice.

Cazi de baie din acril si blaturi din piatra artificiala acrilica sunt cele mai utilizate la imbunatatirea locuintei acrilice. Blatul acrilic este un blat din piatră artificială cu alumină ultra-fină ca umplutură, care are practic caracteristicile rezistenței la intemperii și proprietățile mecanice ale materialelor acrilice. Două dintre cele mai importante lucruri de remarcat cu privire la blaturile acrilice sunt rezistența ridicată la temperatură și rezistența la uzură. Acrilul pur are o rezistență la temperatură ridicată de numai 120 de grade, iar blatul din acril compozit are o rezistență la temperatură maximă de 90, care este inferioară pietrei de cuarț în rezistență la căldură. Prin urmare, atunci când utilizați blatul acrilic, încercați să evitați contactul direct cu obiectele fierbinți și așezați covorul înainte de a plasa obiectul la temperatură ridicată.

În prezent, blaturile acrilice obișnuite din China sunt, în general, importate de trei stele Rong, DuPont Corian și alte mărci, prețul este în general scump, ieftin în 1500-1800 de yuani pe metru pătrat, scump până la 3000-4000 de yuani pe apartament.

Ce este acrilic? În general, acrilul este un material polimeric de plastic utilizat pe scară largă și este și un fel de plastic. Deși se numește în mod obișnuit plexiglass cu tratament special, nu este același lucru cu plexiglasul, în comparație cu plexiglasul. De exemplu, acrilul este mai potrivit pentru materialele de decorare interioară.