Abilități de operare a procesului de lipire din plexiglas acrilic

- Nov 11, 2019-

Docking Două plăci acrilice care trebuie burlate sunt plasate orizontal pe platforma de operare, închise și o bandă este pre-aplicată pe partea inferioară a cusăturii până când ambele părți sunt sigilate, lăsând un gol nu mai larg decât lățimea pentru adeziv. Folosiți o seringă pentru a injecta adezivul acrilic în fanta uniform și încet dintr-o parte până când se completează toată umplutura. După ce banda este complet fixată, banda poate fi îndepărtată. Lipirea fațadelor Lipirea fațadelor este una dintre cele mai utilizate tehnici de lipire și este utilizată pe scară largă la fabricarea diverselor produse acrilice.

Mai întâi ștergeți suprafața care trebuie lipită curată, puteți folosi apă pură pentru a șterge, dar cel mai bine este să nu folosiți alcool sau alt solvent pentru a scăpa, altfel va duce cu ușurință la fisurarea stresului. Atunci când lipiți foi relativ mari, este de preferat să folosiți un maestru, care poate repara aderentul și nu este predispus la deplasare, ceea ce este avantajos pentru îmbunătățirea calității lipirii. Lipirea foii acrilice cu grosimea foii poate fi injectată direct și încet în adezivul acrilic dintr-o parte de seringă, iar adezivul poate fi umplut de întreaga suprafață adezivă datorită acțiunii capilare.

Pentru lipirea foilor acrilice cu o grosime mai mare decât aceea, așezați mai întâi o placă pe orizontală, aplicați adezivul pe piesele care urmează să fie lipite, apoi puneți mai întâi colțurile celuilalt tablou, apoi completați lipirea. Dacă calitatea lipirii este foarte ridicată, banda poate fi aplicată pe partea nelegată, lăsând partea de lipire și aplicând adezivul, apoi lipirea este completată așa cum este descris mai sus. După întărirea adezivului, banda este decojită. Apoi, suprafața de lipit este limpede și transparentă și nu există urme pe margini care au fost erodate de adeziv. Cu toate acestea, această metodă de aplicare a benzii este greoaie și, în general, nu folosește acest proces.

Lipire cu tevuri Atașăm două bucăți de plăci unghiate la un grad de metodă de legare a unghiului numit lipire cu bile. Este necesar să se utilizeze un profil, cum ar fi un grad de unghi, pentru a preveni deplasarea suprafeței care trebuie respectată. Trebuie să fie uniform și lent atunci când aplicați adeziv acrilic. Așteptați până când suprafața de lipire este complet fermă înainte de a putea coborî

Lipirea plană de legare, cunoscută și sub denumirea de legătură de laminare, este o metodă comună și relativ specială de legare. În primul rând, ștergeți suprafața de curățat. Poate fi curățat cu apă pură, dar nu cu alcool. Dacă este posibil, energia electrică statică de pe suprafața plăcii poate fi îndepărtată. Plasați foaia acrilică pe orizontală și aplicați o cantitate corespunzătoare de adeziv acrilic. Doza specifică ar trebui să fie determinată în funcție de situația reală, nu prea puțin, prea puțin plan incomplet de curgere și prea mult pentru a curge peste tot. Eroziunea nu trebuie să fie lipicioasă, afectând aspectul. Apoi, o parte a celeilalte folii acrilice este contactată încet cu adezivul aplicat și este aplatizată treptat, iar aerul este scos dintr-o parte pentru a completa lipirea. Dacă operațiunea este pe loc, nu sunt vizibile bule sau urme între cele două foi acrilice care sunt lipite între ele, complet transparent și uimitor.

Una dintre problemele esențiale ale unora dintre tehnicile de lipire prezentate mai sus este modul de a elimina complet bulele, făcând suprafața de lipire complet transparentă, iar produsul acrilic prezintă o textură cristalină ideală. Cealaltă este că acțiunea ar trebui să fie atentă și lentă. Muncește încet și muncește din greu. Înțelegeți cu atenție abilitățile de legare și practicați constant rezumatul este singura modalitate de a stăpâni legătura perfectă.

În continuare există câteva probleme care ar trebui să se acorde atenție la lipire: foile acrilice vor lăsa urme dificil de îndepărtat atunci când sunt erodate de adeziv. Prin urmare, este posibil să le protejați prin lipirea cu stickere. Locul de plecare. Grăsimea, praful sau bulele de aer pot împiedica aplicarea uniformă a adezivului și pot lăsa bule de aer, care pot fi îndepărtate prin curățare. Folosirea excesivă a adezivului poate duce la încetinirea completă a suprafeței adezive sau poate fi introdus aerul în timpul întăririi și contracției adezivului pentru a afecta aspectul. Suflarea directă provoacă albirea marginilor secțiunii adezive, datorită evaporării rapide a adezivului. Umiditatea, temperatura, interiorul etc., toate au un efect direct asupra lipirii acrilicului. Stresul de pe suprafața foii acrilice și stresul de pe suprafață și degradarea cauzată de instrumentul de tăiere afectează efectul de lipire a foii acrilice.

Adezivii acrilici nu pot fi vindecați complet înainte de expunerea la soare timp îndelungat, ceea ce va provoca diferite grade de îngălbenire a produselor acrilice, ceea ce va afecta grav estetica produselor acrilice. Plexiglasul este un plastic termoplastic important dezvoltat anterior. Are transparență, stabilitate și rezistență la intemperii. Este ușor de vopsit, ușor de prelucrat și are un aspect frumos. Are o gamă largă de aplicații în industria construcțiilor.

În ceea ce privește construcția, plexiglasul este utilizat mai ales în iluminat, acoperișuri, acoperișuri, scări și panouri de perete interioare. În ultimii ani, plexiglasul a fost folosit destul de rapid în nuanțe de iluminare și iluminare auto pentru autostrăzi și drumuri de înaltă calitate. Odată cu construcția de hoteluri mari, hoteluri și clădiri rezidențiale de înaltă calitate, corpul care emite lumină s-a dezvoltat rapid. Corpul care emite lumină din placă de extrudare a plexiglassului are caracteristicile unei rezistențe structurale generale, a unei greutăți ușoare, a unei transmitențe ridicate a luminii și a unei bune performanțe de siguranță. Comparativ cu dispozitivele de iluminare a sticlei anorganice, are avantaje mari.

În ceea ce privește obiectele sanitare, plexiglasul poate fi utilizat pentru confecționarea căzilor, lavoarelor, meselor de dressing și a altor produse. Cada de plexiglas a fost utilizată pe scară largă în ultimii ani datorită aspectului său luxos, senzație profundă, curățare ușoară, rezistență ridicată, greutate ușoară și utilizare confortabilă.

În prezent, Statele Unite și Japonia au adoptat dispoziții obligatorii în lege, iar plexiglasul trebuie utilizat în școlile primare și secundare și în clădirile grădiniței. Odată cu îmbunătățirea continuă a legilor noastre, se așteaptă ca reglementările corespunzătoare să fie făcute în viitorul apropiat. În același timp, ritmul construcțiilor urbane a accelerat în toate zonele Chinei. În număr mare, vor apărea semne de stradă, căsuțe luminoase publicitare și cabine telefonice din plexiglas. Prin urmare, dezvoltarea plexiglassului este foarte mare, iar perspectiva pieței este foarte largă.