Avantajele imprimantei acrilice

- Sep 17, 2019-

Imprimantele acrilice au următoarele avantaje:
În primul rând, procesul de imprimare este simplu Această mașină nu are nevoie de pașii de fabricare a plăcilor, de imprimare, de repetare a culorii, nu este nevoie de diferite tipuri de unelte și materiale necesare pentru serigrafie și transfer termic. Cu imprimanta noastră de produse, nu trebuie decât să pregătim un alt computer obișnuit. Un operator poate efectua operațiunea de imprimare complet independent, economisind forță de muncă și resurse materiale, iar metoda este simplă și ușor de obținut. Experiența operatorului este scăzută, atât timp cât înțelegeți software-ul simplu de procesare a imaginilor.
În al doilea rând, compatibil cu diferite industrii, fără a se limita la materiale, nu va provoca pagube materiale. Mașina nu poate imprima numai pe textura de cristal dur, piatră, metal, sticlă și alte materiale, dar și în textura moale a pielii, pânzei, bumbacului etc. Tipărirea pe materiale; poate fi tipărit pe materiale anorganice sau tipărit pe organice complexe și variate. Cu o compatibilitate din ce în ce mai bună cu materialele, utilizarea imprimantelor de produse evită problemele de serigrafie, transfer de apă și selecția materialelor și, de asemenea, evită problema transferului termic la distrugerea materialelor organice, cum ar fi pielea, pânza și bumbacul. Acesta răspunde nevoilor diversificate ale pieței și poate oferi utilizatorilor servicii de producție mai complete.
În al treilea rând, poziția de imprimare este exactă, evitând problema compensării poziționale întâmpinate de imprimarea manuală. Imprimanta nu mai folosește modul și metoda tradițională de imprimare și nu mai este o simplă operare manuală și imprimare manuală, ci este un computer cu conținut tehnic ridicat. Conexiunea, combinată cu tehnologia de control automat, permite alinierea foarte precisă a zonelor și locațiilor care trebuie tipărite, evitând problema compensărilor de poziție întâlnite prin imprimarea manuală. Deoarece este o imprimare multicoloră unică, nu există nicio problemă de înregistrare a culorilor. Aceste avantaje pot fi, de asemenea, combinate foarte eficient cu gravura, gravura etc., pentru a imprima imagini frumoase în zona gravată sau pentru a efectua gravuri precise după imprimare. Se poate observa că produsul a făcut progrese noi în industriile gravării și gravării și poate juca un rol mai bun.
În al patrulea rând, este foarte potrivit pentru tipărirea printurilor tradiționale care necesită tranziții de culoare. De exemplu, serigrafia poate face cu greu toate tranzițiile de culori în funcție de imagini. Prin urmare, efectul imprimării serigrafiei va fi clar definit. În mijlocul a două culori, este dificil să reflecte tranziția culorii în sine. În special, multe produse necesită modele de înaltă precizie și complexitate ridicată, cum ar fi mărci comerciale și logo-uri tipărite, iar aplicarea cadourilor și a artizanatelor este mai extinsă. Imprimanta de produse Xin Bang poate satisface perfect această cerere, reflectând pe deplin potențialul puternic al pieței, rupând blocajul cauzat de serigrafie, transfer termic și alte metode de imprimare și găsind noi puncte de creștere a profitului pentru clienți.
5. Aplicație profesională pentru mai multe industrii neobișnuite Imprimantele de produs pot modifica conținutul tipărit în orice moment, modifica efectul de imprimare și pot imprima digital la unu la unu fără a face plăcuța de a face plăci. Există coduri de produs pe plăcuța de identificare metalică din spatele multor produse și fiecare cod de grup corespunde fiecărui produs; de exemplu, ecusonul de muncă și permisul de muncă al angajatului din fabrică' poate fi, de asemenea, tipărit în funcție de numerele unu la unu și poate adăuga și fotografii avatar. Aștepta. Procesul de producție a imprimantei produselor Xin Bang este simplu, iar costul este redus.

A șasea, potrivită pentru tipărirea cu mai multe materiale În industria de imprimare și tipografie curentă, există o distincție relativ profesională. De exemplu, în industria pielii, procesul de imprimare tradițional are, în general, o singură culoare de imprimare pe ecran și o culoare simplă de tranziție; o mașină de imprimat mare din piele este scumpă și necesită un material ridicat; transferul termic va distruge materialul; metoda tradițională de imprimare a industriei cristalelor este un film de cristal. Proces; industria plexiglasului este serigrafia, iar industria metalelor folosește imprimarea prin tampon sau transfer termic. Deci, odată ce ai o imprimantă de produs, ai un avantaj competitiv mai puternic decât colegii tăi.