Prelucrarea acrilică utilizează beneficiile de tăiere cu laser

- Sep 27, 2019-

Există mai multe tipuri de materiale acrilice, iar importurile și produsele interne sunt foarte diferite. Plexiglas importate este tăiat foarte lin, iar unele impurități interne sunt prea mult, care va spuma. Prin urmare, atunci când vom efectua prelucrarea acrilic, vom folosi, de obicei, tăiere cu laser pentru a procesa.


1. Precizie mare: precizia de poziționare este 0, 05mm, precizia de poziționare repetată este 0, 02mm.


2, nu deteriora piesa de prelucrat: capul de tăiere cu laser nu va contacta suprafața materialului pentru a se asigura că piesa de prelucrat nu este zgâriată.


3. Suprafața de tăiere este netedă: suprafața de tăiere nu are bavuri, iar rugozitatea suprafeței suprafeței de tăiere este, în general, controlată în cadrul Ra12 și 5.


4, viteza rapida: viteza de taiere poate ajunge la 10m / min, viteza maxima de pozitionare poate ajunge la 70m / min, mult mai rapid decat viteza de taiere a liniei.


5, nu sunt afectate de forma piesei de prelucrat: prelucrarea cu laser este flexibilă, poate procesa orice grafică, poate tăia țevi și alte profiluri.


6. Salvarea materialelor: Programarea computerizată poate fi folosită pentru a tăia întregul material de bord de diferite forme pentru a maximiza utilizarea materialelor.


7. Calitate bună de tăiere: nici o tăiere de contact, marginea este afectată de căldură foarte puțin, nu există practic nici o deformare termică a piesei de prelucrat, evitând complet colapsul format atunci când materialul este perforat și tăiat, iar fantă, în general, nu necesită prelucrare secundară.

8. Nu este afectat de duritatea materialului care urmează să fie tăiat: laserul poate procesa plăci de oțel, oțel inoxidabil, plăci de aliaj de aluminiu, aliaje dure, etc. Indiferent de ce fel de duritate, acesta poate fi tăiat fără deformare.


9. Fantă îngustă: Fasciculul laser este concentrat într-un loc mic pentru a atinge o densitate mare de putere la focalizare. Materialul este încălzit rapid la un grad de vaporizare și se evaporă pentru a forma o gaură. Pe măsură ce fasciculul se mișcă relativ liniar cu materialul, găurile sunt formate continuu în fante de lățime îngustă. Lățimea fantei este, în general, de la 0, 10 la 0, 20 mm.

Cele de mai sus este beneficiul de tăiere cu laser cu prelucrare acrilic. Sper că acest articol va ajuta pe toată lumea.