Produsele acrilice trebuie să cunoască măsurile de precauție

- Jun 21, 2019-

1. Deformarea termică a plăcilor obișnuite din plexiglas este stabilă la aproximativ 100 de grade, deci acordați atenție acestei temperaturi când utilizați produse din plexiglas. De exemplu, temperatura nu trebuie să fie mai mare de 90 de grade atunci când este utilizată continuu.

2, duritatea suprafeței produselor din plexiglas este echivalentă cu cea a aluminiului, astfel încât trebuie evitată zgârierea suprafeței atunci când se utilizează sau prelucrarea din plexiglas. Dacă este zgâriat, suprafața lucioasă originală poate fi restabilită prin lustruire.

3. Dacă produsele din plexiglas, cauzate de zgârieturi ușoare sau de adsorbția prafului cauzată de electricitatea statică, sunt neclare sau necurate, le puteți șterge cu o cârpă moale cu apă cu săpun 1%.

4. Acest punct este detaliul care trebuie observat în timpul procesului de asamblare a produselor din plexiglas. Deoarece placa din plexiglas are un anumit coeficient de dilatare, trebuie să fie luată în considerare în timpul instalării factorilor de dilatare termică și contracție ai plăcii din plexiglas. Asigurați-vă că lăsați un spațiu pentru extindere și contracție.