Produsele acrilice trebuie să acorde atenție în timpul procesului de producție

- May 14, 2019-

Pierderea produselor acrilice în timpul procesării este sigură, iar unele sunt inevitabile, dar putem reduce cât mai mult posibil pierderile în timpul procesării. Deci, cum reduci această pierdere? Permiteți-mi să vă explic problemele cu care trebuie să acordați atenție în timpul prelucrării și producției de produse acrilice!

1, nu atingeți direct vântul

După aplicarea adezivului, este mai bine să nu atingeți direct vântul de la margine. Deși vântul suflă rapid, poate accelera uscarea adezivului, dar marginea va fi albit datorită evaporării rapide a adezivului.

2, nu pot fi expuse direct la lumina soarelui

Adezivii adezivi acrilici nu acceptă expunerea directă la lumina solară pe termen lung până când nu sunt complet vindecați. Dacă este iradiat pentru o lungă perioadă de timp, suprafața de lipire va fi galbenă, ceea ce va afecta aspectul final al produsului din plexiglas. Prin urmare, înainte ca produsul din plexiglas să fie utilizat, mai ales când este folosit în exterior, trebuie așteptat ca adezivul să fie complet întărit. Folosirea este cea mai bună.

3, protejați locul care nu trebuie legat

Când produsul acrilic este lipit, adezivul este foarte coroziv, iar dacă este scos pe suprafață, acesta va lăsa urme care sunt greu de eliminat. Asigurați-vă că folosiți ceva pentru a proteja zonele care nu trebuie lipite.

4, suprafața de lipire trebuie curățată

Suprafața de lipire acrilică trebuie curățată. Dacă există impurități, cum ar fi praful, bulele se vor forma atunci când se leagă, iar adezivul va curge inegal.

5, adezivul trebuie să fie adecvat

La lipire, dacă suma este mică, nu va exista niciun fenomen, iar bulele vor fi generate. Dacă suma este prea mare, va depăși. Prin urmare, trebuie să fim atenți la cantitatea de adeziv utilizată la lipire. În activitatea de prelucrare pe termen lung, trebuie să acordăm atenție problemei cantității de adeziv utilizat.

6, controlați temperatura

Plăcile acrilice obișnuite se vor deforma atunci când temperatura este de aproximativ 100 de grade, iar produsele acrilice prelucrate peste această temperatură vor pierde caracteristicile unice ale acrilului.

7, evitați zgârieturile

Duritatea acrilică, duritatea acrilică a suprafeței este doar echivalentă cu aluminiu, ar trebui să fie foarte atent atunci când se utilizează sau prelucrare acrilică, pentru a evita zgârierea pentru a pierde luciu de suprafață.

8, aveți grijă de electricitatea statică

Prelucrarea acrilică necesită, de asemenea, atenție la electricitatea statică, care este ușor de generat electricitate statică și absorbția prafului în timpul verii sau în atelierele de prelucrare acrilică uscată. Când curățați, folosiți o cârpă moale din bumbac umezită cu apă sau apă cu săpun.

9, spațiu telescopic rezervat

Plăcile acrilic turnate în locație au un anumit coeficient de expansiune în timpul procesării acrilice, deci este important să se ia în considerare spațiul de expansiune al foliei acrilice în timpul stivuire sau prelucrarea acrilică a plăcii acrilice.

În procesul de prelucrare a produselor acrilice, atâta timp cât observați cele nouă probleme de mai sus, atunci cred că în procesul de producție și utilizare, vă va economisi foarte mult deșeuri inutile.