Foaie acrilică specificații și clasificare diferite

- Sep 28, 2019-

Până în prezent, dezvoltarea acrilicului a fost de o sută de ani și a fost îmbunătățită continuu în ceea ce privește meșteșugul și prelucrarea. Producătorii de turnare prin injecție acrilică Xiaobian consideră că există un standard relativ uniform și ca mărime.


Foaie acrilică în specificațiile preliminare personalizate, cele mai obișnuite sunt următoarele categorii: 1,22 * 2,44m, 1,22 * 1,83m, 1,25 * 2,5m, 2 * 3m. Printre acestea, 1,22 * 2,44m este cel mai des utilizat.


Există, de asemenea, un standard uniform în ceea ce privește grosimea.


Producătorii de turnare prin injecție acrilică transparentă consideră că, datorită diferitelor cerințe ale articolelor fabricate, grosimea acrilicului este de la 1mm la 50mm. Grosimea nu este la fel de concentrată ca lungimea și cerințele de lățime. Cu toate acestea, rata de utilizare a plăcii sub 10 mm este relativ mai mare. Toleranța la grosime: Controlul toleranței la grosime a foii este o manifestare importantă a managementului calității și tehnologiei de producție. Toleranța la grosime a plăcii acrilice de turnare a materialului importat este controlată în +0.2mm.


3. Transparența / Albitatea: potrivirea strictă a materiilor prime, urmărirea avansată a formulelor și procesul modern de producție pentru a asigura transparență și alb excelent. După ce flacăra este lustruită, este limpede. În plus, duritatea materialului este diferită.


Duritatea foii acrilice este cea mai potrivită pentru procesul de producție a foii acrilice, iar unul dintre parametrii tehnologiei de producție este o parte importantă a controlului calității. Duritatea materialului poate reflecta puritatea MMA în materia primă și rezistența la intemperii și temperatură ridicată a foii. Mai mult, raportul de duritate va afecta direct dacă foaia se va micsora și se va îndoi. Prin urmare, Xiao Bian consideră că duritatea diferită va afecta direct fisurarea suprafeței în timpul procesării. În plus, duritatea este, de asemenea, unul dintre indicatorii duri importanți pentru evaluarea calității foilor acrilice. Foaia acrilică turnată din material importat, în general, este cea mai mare duritate din produsele echivalente interne. Valoarea medie a durității Darth este de aproximativ 89 de grade.