Folie acrilică Preț foaie acrilică Folie acrilică grosime

- Apr 16, 2019-

Acrilicul, cunoscut și ca PMMA sau acrilic, este derivat din sticla organică din engleză. Denumirea chimică este polimetilmetacrilatul, care este un material polimeric important din plastic dezvoltat mai devreme. Are o transparență bună, stabilitate chimică și rezistență la intemperii, este ușor de colorat, ușor de procesat și are un aspect frumos în industria construcțiilor. Are o gamă largă de aplicații. Produsele din plexiglas sunt în general clasificate în foi turnate, foi extrudate și compuși de turnare.

1 preț de foaie acrilică

Prețul materialului de bord acrilice

Preturile foilor acrilice sunt in principal legate de specificatiile sale, iar specificatiile sunt diferite. Preturile de foi acrilice variaza in mod natural. În prezent, prețul foilor acrilice vândute pe piață, în general, variază de la 200 la 220 de yuani. Desigur, prețul foilor acrilice produse de diferiți producători și de regiuni diferite este, de asemenea, diferit. În general, diferența dintre plăcile acrilice din fiecare regiune este de aproximativ 100-150. Yuan nu așteaptă. Iar diferența de preț dintre plăcile acrilice fabricate în diferite tipuri de produse este chiar mai mare.

Prețul plăcii acrilice

2 Utilizarea plăcii acrilice

Utilizările sale sunt după cum urmează:

1. Materiale de constructii: ferestre, ferestre si usi izolate fonic, hota de iluminat, cabina telefonica, lampa fluorescenta, candelabru, facilitati de baie, tavan integrat, partitie, ecran, etc.

2, facilități de publicitate: cutii luminoase, semne, semne, suporturi de afișare și așa mai departe.

3, facilități de transport: trenuri, mașini, taxiuri și alte uși și ferestre ale vehiculelor.

4, echipamente medicale: incubatoare pentru copii, o varietate de echipamente medicale chirurgicale.

5, echipamente industriale: placă de suprafață instrumentală, capac, etc.

Utilizarea plăcii acrilice

3 grosimea plăcii acrilice

Grosimea plăcii acrilice transparente - Caracteristici Cu avansarea continuă a societății, nivelul de măiestrie se îmbunătățește constant. Foi acrilice transparente sunt folosite din ce în ce mai mult în viața de zi cu zi. Acum, grosimea și dimensiunile foilor acrilice transparente de pe piață sunt diferite. Specificațiile plăcii acrilice transparente sunt: 1,22 * 2,44m, 1,22 * 1,83m, 1,25 * 2,5m, 2 * 3m, grosime transparentă acrilică: 1mm-5mm. Placa acrilică transparentă are o transparență excelentă și o transmisie a luminii de peste 92% în timpul utilizării și este foarte adaptabilă mediului natural. În același timp, are o performanță bună de prelucrare și este adecvată pentru prelucrarea în masă și termoformare ușoară.

Grosimea plăcii acrilice transparente - Avantaje Există multe specificații de grosime pentru plăcile acrilice transparente de pe piață. Acestea pot fi selectate corespunzător în funcție de necesități. Care este grosimea plăcilor transparente acrilice? Cea mai comună grosime a plăcii acrilice transparente în utilizarea zilnică este de 1-5 mm. Placa acrilică transparentă are rezistență la intemperii și rezistență la acizi și alcalini, transmisie de lumină de peste 92%, durată de viață lungă, intensitate redusă a luminii, rezistență puternică la impact, economie de energie, performanță excelentă în izolație, culoare strălucitoare, greutate redusă și luminozitate ridicată. Are multe avantaje, cum ar fi schimbarea de formă mare, prelucrarea și formarea ușoară, întreținerea convenabilă, plasticitatea puternică, curățarea ușoară și gradul de recuperare ridicat.

Grosimea plăcii acrilice

4 placă acrilică marca

Clasamente de marcaje pentru placi acrilice

Cele mai importante branduri de acrilic pe piața internă, produse pe piața internă, sunt Duke, Ruichang, Daqijin, Shenchun, Qianqian și alte branduri. Aceste mărci sunt încă bine-cunoscute în China. Există numeroase mărci de plăci acrilice, dar aceste mărci se pot clasifica printre topurile din țară, indicând faptul că produsele lor sunt încă foarte de încredere.

Produsele importate din străinătate pot avea întotdeauna un loc pe piața internă, iar mărcile precum Mitsubishi, Degussa, Kesai și ThyssenKrupp sunt mai bune în China. S-ar putea să existe și câteva avantaje în tehnologie, dar unele mărci de renume din China încă se descurcă foarte bine. Te poți gândi când o cumperi.