Caracteristici și utilizări ale foilor acrilice

- Apr 19, 2019-

În primul rând, rezistența la intemperii: foaia acrilică are rezistență excelentă la intemperii și poate fi considerată cea mai bună dintre toate materialele plastice. În condiții normale de utilizare în exterior, placa acrilică este proiectată și procesată în mod rezonabil. După 10 ani de utilizare, rezistența mecanică nu va scădea, iar aspectul nu se va schimba semnificativ.

În al doilea rând, opacitatea specimenului: panourile acrilice de înaltă calitate vor fi produse în conformitate cu standarde stricte de calitate pentru a se asigura că loturile și panourile diferite au aceeași culoare. Deoarece culoarea eșantioanelor este uniform distribuită de-a lungul grosimii întregii foi, cicatricile de uzură de pe suprafața contra-plăcii vor avea un efect asupra culorii aspectului atunci când sunt iluminate.

Analiza caracteristică

În primul rând, articole sanitare

În ceea ce privește obiectele sanitare, plexiglasul poate fi utilizat pentru a face căzi, chiuvete, mese de toaletă și alte produse. Cădița din plexiglas a fost folosită pe scară largă datorită aspectului ei luxos, simțului profund, curățării ușoare, rezistenței ridicate, greutății ușoare și utilizării confortabile. Acrilicul este cel mai bun material nou care poate fi folosit pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilicul are următoarele avantaje în plus față de strălucirea de neegalat: duritate bună și nu este ușor de rupt; reparații puternice, utilizați doar o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textură moale, iarnă Nu există nici un sens de frig și muscatura; culoarea este luminos, ceea ce poate satisface căutarea individuală a diferitelor gusturi. Bazinele acrilice, căzile de baie și toaletele nu sunt doar frumoase în stil, durabile, dar și ecologice. Nivelul lor de radiații este similar cu cel al corpului uman. Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite și au ocupat mai mult de 70% din întreaga piață internațională din 2008.

În al doilea rând, standul de flori acrilice

Acrilice toate tipurile de buticuri de moda, cum ar fi pungi de piele, talie, ceasuri, tocuri inalte, tocuri, accesorii pentru par, broșe, bratari, butoane, cercei, coliere, inele, ornamente, rame foto, Wenzhen etc. Deoarece materialele acrilice au o plasticitate ridicată și o duritate bună a suprafeței și un luciu transparent, ele sunt adesea folosite de designeri pentru a se potrivi diferitelor materiale în diferite modele de recipiente delicate, adăugând textura și practicitatea recipientelor, cum ar fi rujul și recipientele rafinate, cum ar fi produsele chimice, , Cutii de bijuterii, ventilatoare și alte necesități zilnice. Sentimentul rece de material acrilic, combinat cu designul creativ, face ca materialele acrilice să fie perfect prezentate în toate tipurile de produse populare.