Sfaturi de întreținere a panoului pentru ușă din garderoba acrilică

- Oct 09, 2019-

Multe dulapuri folosesc foi acrilice ca panouri pentru uși, care nu sunt doar moderne și frumoase, dar au și mai multe opțiuni de culoare și culoare a panourilor ușilor. Deoarece tabla acrilică are transparență ridicată și turbiditate scăzută, este mai ușoară și mai puternică decât panoul de ușă din sticlă. Poate rezista la temperaturi ridicate, lumină ultravioletă, lumină solară puternică, rezistență la solvenți și substanțe chimice obișnuite și o rată mare de recuperare. . Cu toate acestea, foaia acrilică are în continuare defectul unei rezistențe slabe la impact și trebuie totuși să efectuăm o întreținere regulată în viața de zi cu zi.


În primul rând, evitați temperatura ridicată

Temperatura acrilică va fi deformată atunci când este încălzită la aproximativ 70 de grade. Când este încălzit la mai mult de 100 de grade, acesta se va înmuia, așa că trebuie evitat să se aplice la mai mult de 100 de grade.

În al doilea rând, reduce zgârieturile

Lustruirea acrilică, dacă este o zgârietură mică, puteți folosi o hârtie igienică sau o cârpă pentru a șterge puțin pasta de dinți. Dacă este o zgârietură mare, eu personal folosesc șmirghel pentru a macina acrilic, dacă folosești șmirghel pentru a măcina, produsul va fi răzuit, suprafața Întregul este zgâriat, va fi și mai rău.

În al treilea rând, evitați substanțele de curățare chimice

Acrilul trebuie spălat cu o cârpă moale. Nu folosiți niciodată niciun agent de curățare care conține particule. Nu folosiți o varietate de băi chimice pentru a freca.

În al patrulea rând, anti-fractură

Acrilul se rupe cu ușurință și trebuie acordată atenție protecției suprafeței la manipulare. În cazul în care produsul acrilic nu este deteriorat, utilizați adeziv IPS / adeziv adeziv clorură de metilen sau agent de uscare rapidă.

Cinci, rămâneți în spațiul de expansiune

Coeficientul de expansiune termică a acrilicului este mare, iar schimbarea temperaturii trebuie luată în considerare la plecare sau la fixare pentru a lăsa loc pentru expansiune și contracție.

Șase șlefuire corespunzătoare

Dacă produsul acrilic este strălucitor, folosiți o ceară de lustruit lichid și ștergeți-l cu o cârpă moale.