Avantajele produselor acrilice

- Sep 06, 2019-

1. Formă bună, nu ușor de rupt. În comparație cu sticla și produsele obișnuite din plastic obținute pe piață, avantajele noului material acrilic sunt foarte evidente.

2. Transparență bună, rezistență puternică și plasticitate bună. Transparența acrilică este cea mai bună în comparație cu materialele plastice obișnuite, iar foile acrilice transparente sunt chiar mai bune decât sticla. În comparație cu materialul tradițional al sticlei, avantajele acrilului sunt mai proeminente, iar rezistența puternică este avantajul cel mai evident. Se spune că, în unele țări, a fost legiferat faptul că geamurile copiilor' locurile de activitate vor fi înlocuite cu foi acrilice, tocmai datorită rezistenței sale puternice și a ruperii.

Aceste avantaje au făcut ca materialele acrilice să fie utilizate pe scară largă în suprafețele de mobilier, tablouri publicitare, afișaje, produse pentru mobilă și panouri și tavane decorative. Deoarece acrilul are o transmisie mai bună a luminii, este adesea folosit în decorațiile legate de lumină. În plus față de multe lămpi realizate din materiale acrilice, persoanele cărora le place DIY pot dori să își proiecteze aparițiile preferate. De exemplu, unele albume foto cu fotografii memorabile, puteți alege modelul preferat ca graniță (sau nu), în camera de zi sau dormitor, să se simtă întotdeauna reconfortant și natural.