După ce placa acrilică este murdară, metoda de tratare

- Jun 05, 2019-

Astăzi, hai să vorbim despre cum să ne ocupăm de diferitele grade și de modalitățile diferite de dizolvare a foilor acrilice în Miller.

Ca o recuzită convenabilă și practică pentru protecția afișajului, caseta de afișare acrilică are o gamă largă de aplicații. Cea mai frecvent folosită este expoziția de protecție a expoziției. Utilizarea pe termen lung a casetei de afișare acrilice poate provoca praf sau alte murdări, care afectează întreaga transparență a acrilului. Apoi, de obicei, trebuie să acordăm atenție curățării și întreținerii, dar metoda greșită de curățare va provoca daune mai mari, chiar și întregul produs va fi dezmembrat. Prin urmare, suntem aici să vă prezentăm fabrica de prelucrare a acrilului Miller: Ce ar trebui acordat atenție pentru curățarea și întreținerea zilnică a produselor acrilice?

1. Rezistent la praf: Curățați suprafața produsului acrilic, îl puteți curăța direct cu bumbac moale, dar nu îl frecați cu o cârpă groasă.

2, colorat cu ulei: Mai întâi, puneți prosopul sub pată, utilizați o perie mică pentru a freca ușor alcoolul, până când se dizolvă, se întinde de-a lungul petelor de mătase, apoi se înmoaie în apă rece, apoi se curăță ușor cu săpun, se repetă de două ori sau este de trei ori și, în principiu, elimină grăsimea. Cu toate acestea, dacă după spălare există o cantitate mică de anomalii, uleiul poate fi îndepărtat prin fierbere cu apă fierbinte și cu înmuiere.

3, cerneală: Produsele acrilice, dacă sunt contaminate accidental cu cerneală, puteți amesteca orezul și detergentul, aplicați învelișul pe pete și aplicați petele, apoi clătiți-l cu apă. În acest moment, alcoolul și apa cu săpun pot fi de asemenea folosite. Acesta poate fi ajustat cu un raport de 1: 2 și poate fi curățat în mod repetat.

4, filigran de lipici: în curățarea zilnică a casetei de afișare acrilică, în cazul în care se găsesc urme de adeziv, aceasta se datorează, în general, faptului că cutia de afișare acrilică depășește adezivul în timpul prelucrării și lasă urme după aruncarea focului, această imprimare offset nu va fi ușor de șters Lost. În acest moment, trebuie să utilizați un cuțit pentru a îndepărta ușor filigranul de lipici, apoi utilizați degetul pentru a freca pasta de dinți pentru a-l freca.