Tabletele organice pot înlocui plăcile acrilice?

- Dec 14, 2019-

Fulgi organici sunt deșeuri de plastic reciclate. Acrilicul este un alt concept. De asemenea, explorez specific. Un alt lucru este că tabletele organice nu sunt la fel de dure ca acrilicul și sunt foarte fragile. Cineva a spus mai sus că fulgii organici nu pot fi încovoiați. De asemenea, se poate îndoi doar greu de controlat.
Fulgi organici sunt o rășină amorfă termoplastică. Materialul trebuie controlat la o temperatură adaptată (în general 50-60 grade sau mai mult, va începe să deformeze deformarea). Fulgi organici sunt un tip de placă care nu este rezistent la temperaturi ridicate.
Incolor, inodor, inodor și strălucitor, greutate ușoară, preț scăzut, absorbție scăzută a apei, colorabilitate bună, proprietăți chimice stabile, izolație electrică excelentă, în special izolație de înaltă frecvență, o anumită rezistență la impact și la intemperii și rezistență la îmbătrânire, transmisie bună a luminii, rezistență la coroziune chimică generală, preț mai ieftin decât sticla organică, poate fi prelucrată, îndoită, imprimată pe ecran, blister.
Placa acrilică are o transparență ridicată, până la 92%, transparentă, la fel ca cristalul, are reputația de GG; regina de plastic" și nu este fragilă. Poate înlocui sticla obișnuită de siliciu. Rezistență la vreme excelentă, în condiții de temperatură normală, poate fi mai mare de 10 ani, fără deteriorare. Duritate și luciu de suprafață ridicate. Procesabilitate bună, potrivită pentru prelucrare și ușor de termoformat. Rezistență chimică bună, potrivită pentru decorarea suprafețelor, cum ar fi acoperirea prin pulverizare, serigrafie, acoperire cu vid și film. Protecția mediului poate fi reciclată, netoxică și inofensivă.
De multe ori, ne este greu să distingem între tablete organice și plăci acrilice. În acest moment, folosim focul pentru a verifica cele mai evidente. Arzând comprimate organice cu foc va emite fum negru gros, iar acrilicul va fi o flacără albastră deschisă. Fumatul.

Din cele de mai sus se poate deduce că foaia organică și placa acrilică sunt diferite în principiu și caracteristici.