Poate fi folosit noul rezervor de pește acrilic direct?

- Apr 29, 2019-

Rezervorul de pește acrilic este unul dintre produsele principale ale tehnologiei noastre Jiaxing Mila Acrylic. Acest produs aparține unui produs de înaltă calitate pentru acvariu. Comparativ cu rezervorul obișnuit de pește de sticlă, rezervorul de pește acrilic este mai frumos și mai sigur. Acest rezervor de pește este în principal fabricat din material acrilic. În principal, are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru utilizarea în exterior. Cu toate acestea, vă reamintim că noul rezervor de pește nu numai că are un gust, dar poate conține și substanțe toxice. Dacă puneți direct peștele, este ușor să provocați moartea peștelui. În ceea ce privește modul de dezinfectare, să aruncăm o privire la ea.

1. Definirea scopului dezinfecției.

Pe lângă dezinfectarea întregului rezervor de pește, echipamentul de filtrare și pelicula agățată trebuie să fie dezinfectate. Dacă în lucrarea de dezinfecție există o lacună, aceasta va lăsa un gol în dig și există pericolul de colaps în orice moment.

2. Alegeți un produs de dezinfectare.

În general, atunci când se dezinfectează pește, există două dezinfectante cele mai eficiente, și anume apa clorului și permanganatul de potasiu. Ambele dezinfectanți sunt eficienți în eliberarea oxigenului activ, care distruge microorganismele și bacteriile din apă. Cu toate acestea, ele au, de asemenea, propriile caracteristici de dezinfecție, puteți alege în funcție de propriile dvs. nevoi.

Ca și clorul, apa este incoloră, nu va cauza schimbări în culoarea apei atunci când este introdusă în cilindru, iar oxidarea este foarte puternică, iar eficiența și calitatea dezinfecției sunt relativ ridicate. Dar pentru că este incolor, oamenii nu pot să decidă dacă este complet dizolvată și știm că acest tip de substanță va provoca, de asemenea, iritarea peștilor. Dacă descompunerea nu este completă, peștele va fi pus, ceea ce va juca cu siguranță un rol negativ.

Capacitatea de dezinfecție a permanganatului de potasiu este mai slabă decât cea a apei clorurate. Când este dezinfectată, rezervorul de pește se va roti, dar atât timp cât reacția este completă, produsul se va precipita în fundul rezervorului, iar aceste reziduuri nu sunt pentru calitatea apei și pentru pești. Ce efect va avea?

3. Alte măsuri de precauție.

Pe lângă dezinfectarea acvariului, plantele de apă și alte decorațiuni plasate în rezervor trebuie să fie dezinfectate înainte de a fi introduse în rezervor. În plus, cel mai bine este să verificați dacă există o boală înainte de intrarea peștelui în rezervor, pentru a evita apariția fenomenului de pește mort.

Pe scurt, dacă nu doriți să fiți lovit de un pește mort după ce ați investit în pește, trebuie să faceți o treabă bună de dezinfectare a rezervorului de pește acrilic nou achiziționat. În plus, nu este suficient să faceți acest pas bine. Pentru a ridica un pește bun, este necesar să petreacă mai mult timp în schimbarea apei, hrănirea, amenajarea teritoriului și așa mai departe.