Caracteristicile rezervorului de pește din tablă acrilică mare

- Nov 27, 2019-

Rezervor de pește mare acrilic este un produs de acvariu de înaltă calitate. Rezervoarele mari de pește acrilic au atât duritate a suprafeței bune și luciu, plasticitate de înaltă prelucrare, și o mare varietate de plăci (inclusiv plăci de culoare translucid). O altă caracteristică a acrilic este că plăcile groase pot menține încă o transparență ridicată. Acrilic este foarte util.
Caracteristicile de bază ale rezervorului mare de pește acrilic:
1. Rezervor de pește acrilic are rezistenta la vreme bună și rezistență acidă și alcaline.
2, Rezervor de pește acrilic are performanțe excelente de izolare.
3. Rezervor de pește acrilic are transmitere a luminii bune, care poate ajunge la mai mult de 92%. Intensitatea luminii necesară este mică, ceea ce economisește energie electrică.
4. Rezervor de pește acrilic are rezistență puternică la impact, care este de 16 ori mai mare decât cea a sticlei obișnuite.
5.Acrilic rezervor de pește are o viață lungă. În comparație cu alte rezervoare de pește materiale, durata de viață este mai mare de trei ani.
6. Acrilic este lumina in greutate, pe jumatate mai usoara decat sticla obisnuita, iar sarcina pe cladiri si suporturi este mica.
7. Rezervoarele de pește acrilice sunt colorate și luminoase, care nu pot fi comparate cu alte materiale.
8. Rezervor de pește acrilic are plasticitate puternică, schimbare mare în formă, și prelucrare ușoară.
9, întreținere ușoară, ușor de curățat, ploaia poate fi curățată în mod natural, sau cu săpun și o cârpă moale.
10. Placa acrilică are o rezistență excelentă la intemperii, moliciune nominală ridicată și luciu de aspect, și performanță slabă la temperatură scăzută. Prețul de mai multe materiale publicitare este tot pe rețeaua de tranzacționare de publicitate.
11. Rezistența la abraziune a plăcii acrilice este pe punctul de a ajunge la aluminiu. Este rezistent la degradarea unei varietăți de substanțe chimice din când în când.