Metoda de curățare a panoului acrilic

- Mar 07, 2020-

Odată cu dezvoltarea și extinderea continuă a industriei acrilice interne, produsele acrilice au devenit de asemenea foarte frecvente în viața noastră. Datorită caracteristicilor acrilic (avantajele prelucrării ușoare și transparenței ridicate a acrilicului), câmpurile de aplicare ale produselor acrilice sunt foarte largi.

Factorii de acordat atenție la curățarea panourilor acrilice:
1. De asemenea, este necesar să se acorde atenție curățării panourilor de panou acrilic. Nu toți agenții de curățare pot fi curățați, așa că trebuie să alegeți un agent de curățare adecvat, care trebuie selectat în funcție de diferitele materiale ale panoului publicitar. În general, agenții de curățare a panourilor acrilice au curățare integrală Apa, detergentul neutru și curățătorul de sticlă organică strălucitoare etc. sunt selectate conform manualului de produs al detergentului combinat cu materialul panoului acrilic.
2. Trebuie să îndreptați instrumentele utilizate în procesul de curățare. Deoarece panourile de panou acrilic sunt în general mari și cu înălțime mare, iar instrumentele pentru lucrări aeriene sunt utilizate, precum: scări, jeturi de înaltă presiune, zdrențe moi, cutii de udare, bureți, cârpe albe de curățare, etc.
3. Mai întâi, observați dacă articolele de întreținere a panourilor acrilice au fost folosite de mai mulți ani și au determinat îmbătrânirea panourilor acrilice sau rezistența atât de rău încât nu mai pot fi curățate. În acest moment, agenții de publicitate trebuie anunțați pentru a înlocui panourile publicitare.
4. Deoarece nu puteți fi sigur dacă utilizați apa corectă atunci când curățați panouri acrilice, trebuie să testați local pe panourile acrilice și să le curățați în zonele locale. Dacă nu există anomalii, puteți face panouri din acril. Operatie normala; dacă se constată decolorarea sau decolorarea, agentul de curățare trebuie înlocuit imediat 5. În procesul de curățare, nu numai că se folosește agentul de curățare, ci și unii agenți selectați în mod rezonabil sau instrumente auxiliare pot fi utilizate împreună cu situația specială. , Scopul este de a curăța mai bine panourile de panou acrilic.

Memento special: Acesta este cel mai important pas în măsurile noastre de protecție pentru curățare și siguranță. Deoarece majoritatea panourilor de panou acrilice au circuite electrice, toată puterea trebuie să fie întreruptă înainte de procesul de curățare. În plus, lucrătorii în construcții ar trebui să poarte căști și centuri de siguranță înainte de curățarea panourilor de panou din acril.