Selecție selectivă a rezervorului de pește

- Apr 30, 2019-

Dacă doriți să personalizați un rezervor de pește pentru casa dvs., cel mai important lucru este calitatea rezervorului de pește. Rezervoarele de pește din diferite materiale au o durată de viață diferită, efect de vizualizare și dacă puteți întâlni mediul de viață al peștilor ornamentali. Prin urmare, selecția acvariului este încă foarte importantă. Permiteți-mi să introduc rezervorul de pește din mai multe materiale.

1. Sticlă obișnuită. Emerald verde, fragil, transparență scăzută, ușor de îmbătrânit și deformare sub ploaie, nu este recomandată pentru producerea rezervoarelor de pește.

2. Sticlă flotantă. Sticla este netedă și chiar pe ambele părți, ondularea dispare și este făcută din verde închis, suprafața este netedă și ne-ondulată, iar transparența este bună. Caracteristicile sticlei flotate fac ca aceasta să aibă o anumită duritate, care este mai potrivită pentru realizarea rezervoarelor ecologice de pește.

3. Sticlă călită. Cea mai importantă caracteristică a sticlei călite este siguranța. Atunci când paharul este rupt în particule de tip fagure, acesta poate evita rănirea corpului uman. Din păcate, sticla călită nu mai poate fi tăiată, găurită, găurită etc. Când sticla este ruptă în particule de tip fagure, este complet nerecuperabilă, deci nu este recomandată pentru utilizarea pe un acvariu.

4. Sticlă acrilică. Trebuie să spun că mulți producători și acvariști care fac rezervoare personalizate pește preferă să-l folosească pentru a face rezervoare de pește. Este similar cu un material de sticlă între plexiglas și sticla obișnuită. A fost inițial folosit pe avioane. De asemenea, au fost folosite cele mai multe rezervoare de pește cu unghi precoce. Sticla acrilică, greutate redusă, duritate puternică, trebuie să fie făcută într-o singură bucată, ușor de zgâriat și transparență redusă, dar majoritatea rezervoarelor de pește acrilic actual au rezolvat perfect aceste probleme.

5. Plexiglas. Este un termoplastic important dezvoltat mai devreme. Este un tip relativ nou de material. Are o transparență bună, o stabilitate chimică, o vopsire ușoară și o prelucrare ușoară, dar rezistența este scăzută. Acesta poate fi folosit pentru a procesa ecologie mică în utilizarea acvariului. Acvariu.

Aceste materiale pot fi utilizate pentru a face rezervoare de pește la suprafață, cu un anumit grad de transparență și duritate, dar diferențele subtile în materiale determină dacă este adecvată pentru realizarea rezervoarelor ecologice de pește.