CUVINTE PENTRU PESCUIT - VREAȚI SĂ SELECȚI STICLĂ SAU ACRILICĂ?

- Jan 14, 2019-

Rezervoarele de pește realizate la comandă au multe forme și dimensiuni interesante. În funcție de stilul pe care îl doriți, veți avea la dispoziție două materiale principale - sticlă și acril. Deci, de ce să alegeți una mai degrabă decât pe cealaltă?

Rezervoarele de pește personalizate au fost întotdeauna mai populare decât acvariile acrilice. Unul dintre motive este faptul că acvariile din sticlă sunt mai ieftine decât acrilul. Acvarii din sticlă sunt, de asemenea, foarte greu de zgâriat, dar atunci când este zgâriat, va fi permanent, deci aveți grijă! O cantitate substanțială de presiune cu un material destul de rezistent este de obicei necesară pentru a provoca o zgârietură. Deci esti mai mult decat sigur in siguranta cu acvariul din sticla.

Acvariul acrilic, pe de altă parte, se zgârie foarte ușor în comparație cu acvariul din sticlă. Locuitorii acvatici ai unui rezervor acrilic pot chiar să zgâri și să deterioreze tancurile înșiși dacă au dinți, cochilii sau gheare. Cu toate acestea, este mai ușor de reparat dacă este zgâriat cu ajutorul unui kit de lustruit acrilic. Kitul este recomandat să fie utilizat numai în exteriorul acvariului și nu în interiorul rezervorului, deoarece acesta poate fi toxic.

Un acvariu acrilic are un risc mult mai mic de rupere decât un rezervor de acvariu din sticlă. Dar, desigur, este extrem de rar ca un acvariu personalizat sa se rupa oricum. Dacă greutatea unui acvariu este o problemă pentru dvs., un acvariu acrilic la aceeași dimensiune ca un acvariu din sticlă va cântări întotdeauna mai puțin atunci când este gol. Cu toate acestea, cea mai mare parte a greutății unui acvariu este în apă, elementele de acvacultură și locuitorii săi.

Dacă vă simțiți un aventuros tad și vă gândiți în afara casetei, destul de literal, ați putea dori să mergeți pentru rezervoarele de pește curbate personalizate sau o formă complet unică și suflare minte. Lumea este stridiul tău. Dacă sunteți după altceva decât forma clasic dreptunghiulară, acrilic este cea mai bună opțiune pentru a merge pentru. Este foarte personalizabil și există atât de multe tipuri de forme pe care le puteți crea cu ea.

@ font-face {font-family: 宋体; } @ font-face {font-family: "Cambria Math"; } @ font-face {font-family: Calibri; } @ font-face {font-family: "@ 宋体"; } p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margine: 0cm 0cm 0.0001pt; text-align: justify; font-size: 10.5pt; font-family: "Calibri", sans-serif; } .MsoChpDefault {font-family: "Calibri", sans-serif; } div.WordSection1 {}