Cunoștințe personalizate despre rezervoarele de pește

- May 08, 2019-

1. Procesul de personalizare a rezervorului de pește. Plasa acvariului este nucleul întregului proiect de acvariu, care afectează efectul ornamental al viitorului proiect de acvariu. Rezervoarele personalizate pentru pești pot fi adaptate la dimensiunea rezervorului de pește în funcție de mărimea rezervorului de pește în funcție de mărimea procesului de producție, pe lângă reducerea mărimii rezervorului de pește la dimensiunea corespunzătoare, pe lângă faptul că nu afectează estetica rezervorului de pește, dar, de asemenea, Nu este periculos. În procesul de prelucrare a acvariului, acesta este de obicei prelucrat de un pat din plexiglas și este măcinat cu trei laturi.

2. Rezervorul de pește este fabricat din lipici din sticlă personalizat. Rezervorul de pește este fixat de obicei prin utilizarea unui adeziv special de sticlă. La achiziționarea adezivului de sticlă, utilizatorul trebuie să acorde atenție prețului, după ce a acordat atenție serviciului post-vânzare. Calitatea mărcii trebuie să fie recunoscută la cumpărare, pentru a evita scurgerile de apă. În caz de deformare, provoacă pierderi inutile utilizatorului.

3. Posibile probleme de deformare. La personalizarea acvariului, pentru a preveni deformarea acvariului datorită presiunii generate după injecția de apă, este în general necesar să se adopte o metodă de tratare pentru întărirea muchiei acvariului, care în general este evitată prin armarea cilindrului și partea inferioară a cilindrului. apar.

4. Prețul ieftin: Dacă doriți să comandați un acvariu, puteți utiliza sticlă importată și aparate electrice importate. Pentru a garanta calitatea, toate materialele pot fi importate. După aceasta, este în general o treime la o jumătate mai ieftină decât cumpărarea unui cilindru finit importat. Desigur, dacă doriți să utilizați materiale interne, prețul va fi mai ieftin.

5. Croitorie: Cumpărarea unui cilindru finit ar trebui să ia în considerare mediul și locația casei și dacă poate găzdui o cutie mare. Acvariul personalizat poate fi adaptat pentru casa, în funcție de stilul și spațiul casei înseși. De la stil la specificație și locație sunt cele mai ideale alegeri.

6. Testați după personalizarea rezervorului de pește. Fiecare proiect are o perioadă de testare. După ce rezervorul de pește este personalizat, este recomandat să nu îl folosiți imediat. Acesta poate fi observat și testat. În acest proces, clientul poate acorda atenție pentru a observa dacă rezervorul de pește are deformări și scurgeri de apă, altfel va refuza acceptarea.

7. Materialul rezervorului de pește: tipul de material este diferit, dar indiferent de tipul de material utilizat, el trebuie să răspundă nevoilor consumatorilor din perspectiva consumatorilor și a stilului și mediului său general. Stilul de decorare se potrivește. Mulți oameni preferă să pună un rezervor de pește în camera de zi. Înainte de aceasta, trebuie să măsurați mai întâi dimensiunea rezervorului de pește, apoi alegeți stilul potrivit. Acordați atenție stilului camerei de zi, astfel încât să fie mai confortabil când este folosit. .

8. Echipamente de încălzire de iarnă: Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare pentru echipamentele legate de pești este mediul legat de pești. Mai ales când cultivați pești tropicali, este bine să echipați dispozitivul de încălzire atunci când vremea este rece. În acest fel, temperatura apei poate fi menținută constantă, astfel încât peștele să poată supraviețui mai bine.

9. Serviciul post-vânzare: Acvariul produs de producătorul general pentru client la domiciliu este echipat cu servicii post-vânzare, cum ar fi configurația cadourilor, curățarea gratuită în câțiva ani. În plus, rezervorul de pește trebuie curățat frecvent. Când creați un acvariu personalizat, trebuie să vă gândiți dacă este convenabil atunci când este curățat, altfel va aduce multe inconveniente pentru viitor.