Îmbogățiți primele zece avantaje ale acrilului

- May 29, 2019-

Poate că mulți oameni nu știu prea multe despre acrilic, știu doar că este vorba despre un nou material ecologic. De fapt, acrilicul are încă multe avantaje, iar protecția mediului este doar una dintre ele. Astăzi vorbim despre câteva din avantajele sale.

1, sănătoasă și netoxică. Deoarece acrilicul în sine este un nou material ecologic, produsele sale nu vor cauza nici un rău dacă este în contact cu oamenii pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, dacă arderea nu este suficient de completă, vor fi produse formaldehidă și monoxid de carbon, ceea ce necesită o atenție deosebită.

2, rezistență excelentă la intemperii. Adaptabilitatea produselor acrilice la mediul natural este, de asemenea, foarte puternică. Chiar dacă soarele și ploaia nu se schimbă foarte mult, pot fi folosite în condiții de siguranță în aer liber.

3. Transmisie bună a luminii. Placa de plexiglas incoloră și transparentă poate ajunge la peste 92%, iar transmisia de lumină este foarte bună. Intensitatea luminoasă necesară este mică și poate economisi energie.

4, performanță complexă puternică. Foliile acrilice nu numai că au o gamă largă de culori, dar și o varietate de culori, precum și o performanță generală excelentă, pot fi vopsite, vopsite, ecranate sau acoperite cu vid.

5, rezistență puternică la impact. Rezistența la impact a foliilor acrilice este de șaisprezece ori cea a sticlei obișnuite, așadar este potrivită pentru instalarea în zone în care siguranța este deosebit de necesară.

6, plasticitate puternică. Este potrivit atât pentru prelucrare, cât și pentru termoformare. Forma se schimba foarte mult, iar formarea este usoara.

7. Recuperabilitate ridicată. Produsele acrilice sunt ușor de întreținut și ușor de curățat. Acestea pot fi curățate cu săpun și cârpă moale, iar rata de recuperare este ridicată.

8, durată de viață lungă, durabilă. Produsele acrilice au o speranță de viață de cel puțin trei ani în comparație cu alte materiale.

9. Produsele acrilice sunt ușoare în greutate și mai puțin ușoare decât produsele obișnuite din sticlă, astfel încât utilizarea produselor acrilice va face clădirea și parantezele mai puțin stresate.

10. Izolarea. Produsele acrilice au proprietăți de izolare excelente și sunt adecvate pentru utilizarea în diverse echipamente electrice fără a provoca riscul de electrocutare datorită scurgerilor electrice.

Acestea fiind spuse, înțelegerea dvs. despre Acrilic este mai profundă. Vreți să puneți câteva meserii acrilice acasă? Nu ezitați să ne contactați direct!