Considerații privind proiectarea cadrului de afișare

- Sep 09, 2019-

Designul cadrului de afișare este o parte indispensabilă a procesului de procesare a cadrului de afișare. Din perspectiva ambelor părți, cerințele funcționale ale cadrului de afișare trebuie comunicate în detaliu înainte de proiectarea cadrului de afișare, astfel încât desenele de proiectare ale cadrului de afișare să poată fi determinate. Munca poate continua.

Considerații de proiectare a cadrului de afișare:

Considerente de proiectare a cadrului de afișare - procesul de producție

Proiectarea cadrului de afișare ar trebui să ia în considerare fiecare etapă de procesare. Orice scurgere pas va duce la erori în produsul finit, ducând la pierderea de ambele părți. Designul specific al cadrului de afișare ar trebui să fie, de asemenea, compatibil cu tehnologia de procesare reală.

Considerații de proiectare a cadrului de afișare - desene

În proiectarea cadrului de afișare, confirmarea desenului este cea mai importantă parte a procesului de personalizare. În această perioadă, producătorul și clientul trebuie să efectueze comunicări detaliate și comunicări cu privire la desene. Este deosebit de important ca un design personalizat cadru de afișare industrie. Confirmarea repetată a designului cadrului de afișare pentru a evita o serie de dispute în procesul post-producție.

Considerații de proiectare a cadrului de afișare - verificare

Pentru proiectarea rack-ului de afișare la scară largă, pentru a evita erorile de producție, prelucrarea dovezilor va avea prioritate. Verificarea este ultima asigurare în proiectarea cadrului de afișare, în special detaliile de proiectare ale cadrului de afișare care nu pot fi exprimate de desene, ar fi culoarea și transparența. Numai procesul de verificare poate evita scurgerea.