Rezervor ecologic de pește, iarbă în rezervorul de pește

- May 07, 2019-

În primul rând, mediul patului poate fi împărțit în sol și nisip. Nisipul include ceramsite, șmirghel, nisip de râu, nisip ceramic etc. solul include sol negru, sol jad roșu, sol de zână, sol din câmp și așa mai departe. Patul inferior selectat de majoritatea producătorilor acvatici este aproximativ cel mai mare de nisip, pământ negru și pământ de jad.

O comparație de listă a diferitelor defecte se efectuează folosind cele trei tipuri de suport utilizate cel mai frecvent.

1. Solurile negre au caracteristicile de reducere a acidului și de înmuiere a calității apei și sunt bogate în surse de nutrienți. Pentru începători, utilizarea solului negru poate salva într-adevăr o mulțime de probleme și poate fi ușor introdusă în cultura apei, multe plante acvatice de calitate superioară se află sub binecuvântarea solului negru, de multe ori Este o cultivare simplă, deci nu există factor de vânzare a unor astfel de produse. Este greu de spus că există multe avantaje, dar și defecte. Punctele forte atașate la cerere vor eșua treptat. Dacă patul nu este curățat pentru o perioadă lungă de timp, acesta va provoca aglomerări. Pământul negru al blocului va fi încurcat împreună cu niște bulgări foarte puternice care împiedică dezvoltarea rădăcinilor).

2, performanța solului roșu din jad este între centrul nisipului și al solului negru, deoarece este dedicat grădinăritului, astfel încât splendoarea este slabă. Dacă nu vă pasă de praful frumos și praf care începe să funcționeze, este de asemenea o alegere bună pentru economie. Nu este nevoie să ajustați manual calitatea apei pentru a ajunge la reducerea preconizată de înmuiere și reducere a acidului.

3. Patul nisipos sau pământesc are proprii suporteri și depinde de modul în care utilizatorul îl folosește pentru a determina dacă este bun sau rău. Dacă doriți să provocați nisipul, trebuie să vă petreceți ceva energie pentru a ajusta calitatea apei pentru a obține un efect similar cu pământul negru. Dacă doriți să economisiți bani și să economisiți timp și să aveți pământ negru, alegeți sol roșu din jad! Indiferent de tipul de mediu de pat, acesta este un bun mediu pentru a putea cultiva plantele.

În al doilea rând, plantarea apei de plantare în rezervorul de aur nu numai că menține rezervorul de aur frumos, ci și menține echilibrul ecologic al rezervorului de pește, astfel încât aurul are un mediu ecologic mai complet. Deci, cum ar trebui plantate plantele din rezervorul de aur?

1. În funcție de mărimea rezervorului de aur și de densitatea peștelui de aur, alegeți cantitatea potrivită de iarbă pentru plantare. Puneți nisipul în partea inferioară a cilindrului într-o gaură, așezați rădăcina iarba de apă în gaură, apăsați rădăcina în nisip, nisip și apăsați pietricelele; sau legați rădăcina iarba de apă cu o piatră mică sau puneți-o într-un tub de sticlă potrivit și scufundați-o în fundul rezervorului. Utilizați o piatră mică pentru a fixa poziția; puteți, de asemenea, să plantați apa într-o oală mică și apoi puneți vasul mic în rezervor.

2, cel mai bine este să alegeți iarba negativă de apă, astfel încât cerințele pentru temperatura luminii și a apei nu sunt mari, este mai ușor să crească goldfish.

3, în primul rând, iarba de apă nu poate fi prea mult, rolul de iarba de apă este doar decoratiuni decorative.

4. În viața de zi cu zi, în plus față de îngrijirea peștelui de aur, crescătorul trebuie să ridice în mod rezonabil plante de apă.

5, iar plantele acvatice cultivate sunt, de preferință, frunze mari de ierburi de apă pentru a preveni recoltarea aurului.

6. Fertilizarea rațională a plantelor acvatice din acvariu și cultivarea plantelor acvatice pentru a fi sănătoase și frumoase pe baza premiselor de a asigura o creștere sănătoasă a aurului.

7, crescătorul nu ar trebui să pună sare în rezervorul de pește, să asigure o anumită cantitate de lumină în fiecare zi și să încerce să fie regulat, astfel încât plantele de apă și aurul să-și formeze propriul ceas biologic.

În al treilea rând, rolul de a planta plante adecvate de apă în acvariu ca fundal nu numai că poate seta atmosfera, decora mediul, dar poate delimita pe deplin stilul natural al peștilor ornamentali, în special acei pești cu o transparență mai mare. Mai mult, sub iluminarea luminii, fotosinteza suplimentează oxigenul corpului de apă, absoarbe azotul de amoniac în urină și fecalele excretate de pește și purifică apa. În plus, plantele acvatice sunt atașamentele anumitor pești pe timp de noapte și sunt, de asemenea, atașarea ouălor de pește în creșterea anumitor pești de ou lipicios. Vara, plantele de apă cresc energic, ceea ce poate umbri corpul de pește, care se poate răci și reduce lumina. Prin urmare, plantele acvatice reprezintă o parte importantă a ecosistemului de cultură a peștilor ornamentali.